Серед кулінарних шедеврів середньоазіатської кухні особливо виділяється плов. Під цією назвою розуміють страви переважно з рису, виготовлені за особливою технологією.
Стожки можна назвати альтернативою звичним котлет, правда готуються вони простіше, а виглядають ефектніше, і можуть стати справжнім святковим блюдом. Воно радує своїм
Уявіть собі ягідку, яка може використовуватися в народній медицині, косметології, в кулінарії. Її знають всі, хто займається садівництвом, особливо господині, які люблять
Дивовижний світ кулінарії дозволяє людині творити. Продукти, що застосовуються зазвичай у перших або других стравах, з легкістю можуть бути задіяні навіть в десертах. Це
Закусок, де серед інших інгредієнтів використовується варений рис і куряче м'ясо, дуже, дуже, дуже багато. Нейтральний за смаком рис служить основою салату. Курятина – це
Страви з рубленого м'яса не дарма користуються заслуженою популярністю. Освоїти тонкощі приготування котлет, тефтелькою або зраз не складе труднощів навіть
Консервований тунець – одне з найпоширеніших складових для салату. Адже його не треба додатково готувати і готувати. Більш того, салати з тунцем виходять не тільки дуже
У багатьох, при одній тільки думці про лазіння, відразу починають текти слинки. Яке ж це смачне і ситне блюдо, просто не передати словами. Її обов'язково потрібно приготувати.
Ніжний пиріг з капустою – випічка, яка займає одне з найголовніших місць на столі у багатьох сім'ях. Для його приготування потрібні прості, універсальні продукти, а результат
Баклажани – це один з тих рідкісних овочів, які в жодному разі не можна їсти сирими. Проте навіть після того як їх зварили або посмажили, користь для організму все одно
Мабуть, найпопулярнішим блюдом італійської кухні є піца. Ці відкриті круглі коржі, які можуть бути вкриті різноманітними інгредієнтами, готуються сьогодні повсюдно: і в
Попереду теплу пору року і час поїздок на пікніки, а значить, багато хто вже зараз думають, яке м'ясо і яким саме способом його маринувати, щоб вийшов смачний і соковитий шашлик.
Молочний коктейль в домашніх умовах – прекрасний десерт, який не залишить байдужим нікого. Навіть люди, які не люблять молоко, із задоволенням ласують цим солодким холодним
Сьогодні ми будемо готувати дуже смачний вірменський торт «Мікадо», що складається з ніжних коржів і шалено насиченого крему! Готується він досить довго, але це явно варто
Всім давно відомо, що курка і гриби – сама справжня класика, ці компоненти відмінно поєднуються між собою. У більшості випадків у нас використовується куряче філе, але і
Почався сезон грибів, і кожна господиня прагне приготувати їх як можна смачніше. Але літо скоро закінчиться, і взимку на полицях магазинів будуть тільки заморожені гриби з
Будь-яка господиня намагається зберегти зібраний влітку і восени урожай овочів і фруктів на зиму. Крім звичних консервованих асорті, салатів і закусок, варто спробувати
Непомітно для всіх соєвий соус перетворився в одну з улюблених приправ у світі, а низьку калорійність продукту перетворила його в саму популярну заправку для дієтичних
Яблука в карамелі являють собою традиційне ласощі, яке готують в основному восени, після збору врожаю. Готувати цю страву можна самими різними способами. Рецепти Розглянемо
Безе – десерт родом із Франції, чий неповторний смак став справжнім відкриттям для світових гурманів. Здавалося б, що таке диво кулінарії неможливо приготувати в домашніх
Медовик люблять за оригінальний медовий аромат. Це смак дитинства. Без будь-яких надмірностей або складнощів, торт нагадує про безтурботне літо в селі. Рецепт торта зі
Справжній рецепт дерунів не включає в свій склад борошно. Правильна назва драніков з мукою — картопляні оладки. Всі наведені рецепти в цій статті будуть виключати
Тістечка без випічки воліють не тільки ті, у кого немає духовки. Це досить швидкий варіант смачного десерту, особливо добре йде в новорічну ніч або влітку. Готується такий торт
Що ж собою являє ікра, приготовлена з овочів? Овочева ікра – це подрібнена, за допомогою м'ясорубки або ж блендера, суміш різних овочів (морква, томати, буряк, цибулю, часник
Якщо вам вже набридли магазинні кондитерські вироби, то можна зробити самому смачні кошики з піщаної основи. Випічку можна наповнювати різною солодкою начинкою, наприклад
Сирне тісто готується швидко, замісити його простіше нікуди. Основний інгредієнт – сир. В залежності від його жирності в рецепті змінюється співвідношення для інших
Люля-кебаб – це традиційне блюдо азіатського народу, який проживає на території Кавказу, Близького Сходу та Середньої Азії. Переважно його готують з баранячого м'яса. В
Хоча для багатьох айва – нічим не примітний жорсткий фрукт, плід не варто недооцінювати. У ньому багато вітамінів. Жорсткість айви не має значення, коли готується варення, а
Якщо ви любите прості страви, то сьогоднішні рецепти точно для вас! Куряча печінка не тільки смачна, але й корисна. Насиченість додадуть страві гриби, і вони зроблять його
Салат з манго – незвичайна і вишукана закуска. У поєднання з морепродуктів, авокадо або печінкою він стає святковим і нетривіальним прикрасою столу. Багатьом може здатися
Коли розмова заходить про грузинської кухні, перше, що приходить на розум – суп харчо. Саме цей наваристий і поживний суп став улюбленцем широкої публіки далеко за межами
Курячі ніжки завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними. Та й готувати їх зовсім не так вже і складно. Це м'ясо має ніжністю, м'якістю, тому готується воно дуже швидко.
На початку весни кущі жимолості радує око красивими квітками, а з настанням травня – соковитими ягодами з цікавим кисло-солодким смаком. Пропонуємо приготувати чудове
Жоден вечеря не обходиться без м'ясної страви і гарнір. Котлети, смажена риба та інші стандартні страви постійно приїдаються. Приготуйте свинину по-корейськи, і домочадці
Хмиз багатьом знайомий ще з дитинства. Тонке хрустке тісто, яке після приготування просто тане у роті. А якщо ще готовий хмиз присипати цукром або цукровою пудрою, так це стане
Ви коли-небудь пробували досконалість? Гурмани світу зрозуміють, що мова неодмінно піде про класичної італійської лазіння. На сьогоднішній момент приготування цієї
Італійська кухня славиться тонкістю смаку, буйством фарб і феєричними ароматами. Основні інгредієнти – стиглі плоди, різноманітні сири, дарунки моря, екзотичні спеції,
Томатні супи із квасолею популярні не тільки в нашій країні, до нас ці рецепти прийшли з португальської національної кулінарії. Разом з томатним соусом квасолевий суп буде не
В даний час горохове пюре багато вже майже забули і зовсім рідко готують. А даремно. Це споконвічно російське частування володіє великою кількістю поживних речовин і
Приготування складних гарнірів набирає велику популярність. Їх подають не тільки з м'ясом і рибою, але і як окремі страви. Приємно урізноманітнити меню вміють хороші
Картопля по праву вважається основою основ. Ні один кулінарний продукт не має такої популярності, як картопля, і адже не дарма ж її називають другим хлібом. Його тушкують,
Баранина — це смачне і поживне м'ясо. Воно володіє великою кількістю вітамінів і корисних речовин. Його можна вживати в будь-якому вигляді – вареному, запеченому або
Напевно, у вас вже точно не один рецепт перевіреного тіста, яке підійде для пельменів і вареників. Але ми вирішили внести трохи різноманітності і запропонувати вам щось
Ми пропонуємо вам рецепти неймовірно апетитною свинини! У всіх випадках вона вийде неймовірно смачною, соковитою, насиченою і ситної. Не забудьте тільки доповнити все
Восхитительность і неповторність лимонних десертів з меренгою полягає в контрасті смаків. Нудотна солодкість врівноважується цитрусової кислинкою. А повітряний білий
Ароматний омлет із зеленню універсальний! Таке блюдо підійде і в якості сніданку, і в якості обіду, і як дуже ситного денного перекусу. Кажуть, ввечері яйця краще не їсти,
Десертний напій на основі морозива і молока – улюблені ласощі в спекотний літній день. Для смаку в нього прийнято додавати різні креми, шоколад, варення і фрукти. Поговоримо
Існує два види соусу: один — на кисломолочної основі, а інший — на м'ясному бульйоні. І зверніть увагу на спеції і пряні трави, саме вони надають соусу різний смак. Самий
Якщо ви вважаєте, що м'ясо на пару – це зовсім несмачно, значить, ви просто ніколи не пробували. Але сьогодні настав той день, коли ваша думка зміниться після першого ж рецепту.
