
Почався сезон грибів, і кожна господиня прагне приготувати їх як можна смачніше. Але літо скоро закінчиться, і взимку на полицях магазинів будуть тільки заморожені гриби з

Що може бути краще повітряного, шоколадного десерту з бісквіту? За його смак багато дівчат готові пробачити високу калорійність, але не всі здатні досягти високих смакових

Ви коли-небудь пробували досконалість? Гурмани світу зрозуміють, що мова неодмінно піде про класичної італійської лазіння. На сьогоднішній момент приготування цієї

Закуска на святковому столі завжди займає важливе місце. За рахунок неї можна не тільки урізноманітнити святкове меню, але і прикрасити стіл. Хорошим варіантом буде

Лисички – це неймовірно смачні і корисні гриби. Кожен грибник може з упевненістю сказати, що цей природний скарб володіє високою цінністю. Ці гриби ніколи не бувають

Кабачки – це корисний і дуже смачний овоч. Напевно, багатьом знайомий смак зимових заготовок з цього овоча. Чого тільки варті мариновані кабачки або ікра з них, це просто

Ніхто не стане сперечатися, що брусниця – важливе джерело десятка вітамінів і елементів для організму людини. Але мало кому подобається їсти її в свіжому вигляді з-за

Вирощує томати дуже велика кількість людей, які мають заміські ділянки. Такий овоч відмінно поєднується з будь-якою їжею, смакує як в приготованому, так і в сирому вигляді.

Гречка з печерицями — дуже просте, але при цьому смачне блюдо. Його нескладно приготувати навіть новачкові. Якщо ви любите гриби, то можете приступати хоч відразу. Крім них,

Складно уявити свій раціон без такого корисного овоча, як морква. Її додають в супи та другі страви, але мало хто знає, що з моркви можна робити і самостійні страви. Наприклад,

Лаваш з грибною начинкою — це дуже смачна холодна закуска, яка, до того ж, дуже проста в приготуванні. Для святкового столу кращого варіанту більше і не знайти. Існує чимало

Ми пропонуємо вам рецепти неймовірно апетитною свинини! У всіх випадках вона вийде неймовірно смачною, соковитою, насиченою і ситної. Не забудьте тільки доповнити все

Пиво – алкогольний напій, який може використовуватися в різних сферах. Приміром, сьогодні ми вам покажемо, що його можна не тільки пити, але і готувати з нього. Пиво входить

Діти в захваті від шоколадних яєць з сюрпризом всередині. Можна уявити, як вони будуть раді величезного торта у вигляді цієї популярної солодощі. Існує безліч рецептів.

Курячий бульйон – одне із самих корисних і смачних страв. Корисний він, більшою мірою, своїми можливостями в лікуванні. Напевно, багатьом відомо, що це блюдо

Щоб зробити улюблений зимовий вінегрет ще поживніше і смачніше, в нього можна додати оселедець. Виходить щось схоже на відому «Оселедець під шубою», але набагато цікавіше.

Перше страву з маленькими кульками, зліпленими з м'ясного фаршу, називається суп з фрикадельками. У процесі приготування вариться звичайний картопляний суп, додають трохи

Замочування фруктів і овочів використовувалося з давніх-давен, коли ще не була доступна стерилізація. Для цього брали різні ємності – діжки, бочки. Зберігалися овочі і

Що ж собою являє ікра, приготовлена з овочів? Овочева ікра – це подрібнена, за допомогою м'ясорубки або ж блендера, суміш різних овочів (морква, томати, буряк, цибулю, часник

Багатьом досвідченим господиням здасться, що ця стаття не для них. Що може бути такого складного в приготуванні пюре з картоплі? Перетертий картоплю з молоком або вершковим

Всім відомо, що якщо салат (або інше блюдо) американський, значить, точно буде ситно. Саме так! Велика кількість відвареної картоплі гармонійно доповнять інші інгредієнти.

Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та

Відварені спагетті з м'ясним, овочевим або томатним доповненням – це найхитріше і швидке, що можна тільки вигадати в кулінарії. Блюдо прийшло до нас з далекої Італії і так само,

Улюблені рецепти приготування шарлотки є у кожної господині. Зазвичай її роблять з яблучною начинкою, але можна спробувати й інші варіанти цього пирога. Наприклад, начинка з

Тим, хто стежить за своєю фігурою, однозначно варто включити кабачки в свій раціон. Вони мають вкрай низьку калорійність (всього 22 ккал на 100 г), прекрасно засвоюються. А

Саме з таких продуктів найчастіше вариться всіма улюблена вуха. Саме цей суп майже завжди готується на природі, і ви, мабуть, знайомі з ним. Навіть якщо знайомі, спробуйте ще

Смачна вечеря вже прямо перед вами! Це дуже ситно, насичено, яскраво і шалено смачно. Обов'язково спробуйте приготувати разом з нами прямо зараз. Тушковані овочі,

Картопляне пюре, золотисті рум'яні котлети і кілька солоних огірків – ідеальне блюдо на обід. Варто трохи змінити текстуру та рецептури фаршу, як звичні м'ясні «колобки»

Холодними зимовими днями особливо приємно їсти на обід гарячі страви. Це можуть бути різноманітні бульйони, супи-пюре з вершками, наваристі борщі. Рецепти гарячих страв

Саме просте і смачне блюдо — печінка з картоплею. Сьогодні його можна приготувати не тільки в сковорідці і печі, але і в мультиварці. Одні з самих смачних і цікавих рецептів цього

Які думки відвідують вашу думку, коли ви чуєте про пиріжках? Напевно думаєте про тих самих, які вам пекла бабуся ще в далекому дитинстві. Все вірно? Давайте разом згадаємо той

Страви з свинини в кисло-солодкому соусі відносяться до традиційних страв китайської кухні. Головна хитрість і складність у приготуванні цих страв полягає саме в соусі,

Для дітей торт – це головне частування на дитячому дні народження. Крім того, що він повинен бути смачним, ще він неодмінно повинен бути красивим. Величезний захват у

Існує безліч рецептів тортів, деякі з них передаються з покоління в покоління. Кулінарні майстриня не зациклюються на одноманітність і завжди знаходяться в пошуку чогось

Риба Хе — це універсальне блюдо, яке можна з'їсти в колі сім'ї, так і поставити на стіл під час свята. Гості здивуються вашим кулінарним талантам, адже рибне блюдо має пікантний,

Багато хто пам'ятає часи, коли котлети тільки почали набувати популярність. Всім був відомий їхній теоретичний рецепт, але на практиці мало хто міг собі дозволити готувати

У кулінарії яловичу печінку використовують не тільки для смакової якості страви, її корисні для здоров'я властивості не зрівняються з іншими видами печінки. В яловичої

Хоча для багатьох айва – нічим не примітний жорсткий фрукт, плід не варто недооцінювати. У ньому багато вітамінів. Жорсткість айви не має значення, коли готується варення, а

Всім давно відомо, що курка і гриби – сама справжня класика, ці компоненти відмінно поєднуються між собою. У більшості випадків у нас використовується куряче філе, але і

Давно пішли в минуле ті часи, коли на святкових столах можна було зустріти тільки два салату — «Олів'є» з докторської ковбаси і «Оселедець під шубою». Можливість купити

Щоб приготувати салат на основі кальмарів, потрібно правильно їх зварити. При приготуванні таких страв є прекрасна можливість проявити фантазію і втілити в життя свої ідеї.

Супи є невід'ємною частиною нашого раціону. Їх різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити! Які супи найчастіше готуються в наших сім'ях? Гарячі, холодні, солянки

Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.

Кабачки в клярі – ситна закуска, на приготування якої піде лише кілька хвилин. Калорійність страви не висока, тому переживати з приводу фігури вам не доведеться. Кабачки

Легко зрозуміти з назви, що гуляш по-угорськи родом з Угорщини. «Гуляш» в перекладі з мови угорців означає «пастух». Справа в тому, що спочатку гуляш готували пастухи з

Насправді неможливо точно назвати країну, де з'явилося морозиво крем-брюле. У багатьох країнах Європи вважають його своїм десертом. Французи придумали однойменний

Крилатий вислів «самий цимус» знайоме багатьом. Використовуючи цю словоформу в буденному вжитку, людина тим самим вказує на саму суть предмета, на самий смак. Але мало хто

В Італії словом «паста» позначаються всі макаронні вироби. Термін буквально означає «тісто» і може являти собою трубочки різної довжини і товщини. Цим же словом називають

Удон — плоска тонка локшина з пшеничного борошна, є однією з найпопулярніших в китайській кухні різновидів макаронних виробів. Найчастіше з неї готують другі страви з