Другі страви

Риба – продукт універсальний, а тому до неї легко підібрати всілякі гарніри. Вони можуть бути на основі круп, коренеплодів, овочів. Яким би не був вибір, це завжди буде смачно і
Багато хто любить ніжні, ароматні і неймовірно смачні котлети з м'яса. А адже якщо їх доповнити який-небудь смачною підливою, то вони від цього стануть ще краще. Тому якщо ви
Поціновувачі витонченого смаку кулінарних страв давно твердять про те, що навіть без певних навичок і багаторічного досвіду простоювання на кухні можна приготувати такий
Сьогодні на наших кухнях буде готуватися досить просте, і неймовірно смачне блюдо. Його можна подавати повноцінним або доповнювати улюбленими гарнірами. Це буде дуже
Омлет можна запікати в духовці або готувати на сковорідці, але в будь-якому випадку він повинен бути однорідним, не схожим на кашу. Рецепт омлету з кабачками на сковороді
Мало хто встоїть перед ароматними та смачними млинцями. А як їх не любити? Адже це дуже смачне ласощі. А якщо в млинці, загорнути будь-яку начинку або змастити їх сметаною з
Саме італійська паста займає друге місце після піци в наших уявленнях про кухні кулінарії цієї країни. Історія походження цієї страви дуже давня, що почалася в ті часи, коли
Баклажан не даремно називають овочем, який продовжує життя. Вважається, що вживання цих плодів позитивно позначиться на роботі серця, печінки, нирок, шлунка і кишечника.
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
У Грузії буквально в кожній сім'ї є свій рецепт пхали: хтось кладе шпинат і бурякову гичку, хтось- червону, білу і зелену квасолю. Але незмінні компоненти страви – волоські
Звичайне приготування котлет, містять м'ясо і рибу, стало звичним варіантом урізноманітнити щоденний раціон і доповнити урочистий стіл. Тому приготування даного страви
Страви з кабачків відрізняються своєю низькою калорійністю і чудовим смаком. Овоч чудово поєднується з різними гарнірами: починаючи від круп і закінчуючи смаженою
Овочі – це завжди користь і здоров'я. Вони частенько стають головними складовими різних страв, особливо у тих, що худнуть. Сьогодні поговоримо, як можна приготувати улюблене
Зі свининою і болгарським перцем можна приготувати як перші, так і другі страви. При виборі продуктів якості м'яса варто приділити особливу увагу. Тільки м'ясо молодого
Ароматна запечена курочка в майонезі... ммм... Що може бути апетитніше на свято або просто на сімейну вечерю? Таке блюдо припаде до смаку всім, особливо господиням, так як його
Страва з картоплі і свинячого м'яса – одне з найбільш ситних і улюблених нашими чоловіками. Адже прийшовши з важкої роботи, хочеться смачно поїсти, тим самим відновити баланс
Зазвичай запіканка складається з макаронів або картоплі, а іноді і з обох продуктів відразу. Що ж щодо новинок і експериментів? Чому б вам не спробувати наші фірмові запіканки з
Різотто є яскравим представником італійської кухні. До сьогоднішнього дня невідомо, в якому село Італії було приготовлено перше «Різотто». Але на сьогоднішній день воно
Вареники з вишнею є стравою української кухні, яку у багатьох давно є традиційним частуванням у літній період, коли вишня поспіває. Це блюдо багатьом знайоме ще з самого
Готувати що-небудь з брокколі – особливий ритуал. Щоб вийшло ідеально, капусту треба з'єднати з готовим рисом. Головне її не переварити, в будь-яких супах, других стравах
Ми звикли подавати плов з бараниною, свининою чи куркою, адже це класичні варіанти, з якими знайомі всі ми. Але що якщо подати плов солодким, з сухофруктами? Повірте, такий
Картопля посідає одне з провідних місць у світовій кулінарії. Немає жодної країни, де б не любили його бульби. Існує безліч страв, де їх використовують – смажать, варять,
Всі ж люблять котлети? Смачні, соковиті, ароматні, рум'яні. Саме тому сьогодні ми готуємо багато різних варіантів: з курки, яловичини, індички, риби, овочів. Приєднуйтесь!
Цвітна капуста — надзвичайно легкий, смачний, продукт, який швидко готується. Як правильно вибрати і підготувати цвітну капусту до запіканню Цвітна капуста може бути не
Лангет – м'ясне блюдо, назва якого походить від французького слова «languette», що перекладається як «язичок». Страва отримала саме таку назву від того, що кожен шматок м'яса
Що приготувати вранці, коли зовсім немає часу на довгу трапезу? Звичайно, яєчню! Вона добре підійде на сніданок, чудово наситить і дасть сили на більшу частину дня. Також,
Мабуть, кожному з нас хочеться здивувати гостей, подавши звичайне блюдо красиво. Так, сьогодні найпростіший м'ясної, грибний, фруктовий і овочевий плов можна подати у
Люля-кебаб з тюркського та арабської мов дослівно перекладається, як «смажена трубка». Це блюдо можна назвати другим після шашликів улюбленою стравою, яку готують влітку на
Курка з грибами — ці два продукти разом вже давно вважаються класикою в кулінарії. Так що будьте готові до того, що сьогодні ми вам запропонуємо небагато-немало – дев'ять
Корисна і недорога буряк заслуговує набагато більшого, ніж кілька разів у році бути покришеної у вінегрет! Салатів на її основі безліч, і їх можна готувати кожен день.
У повсякденному житті мікрохвильова піч стала кращим помічником на кухні. І деколи трапляються такі моменти, коли СВЧ-піч можна використовувати не тільки для розігріву і
Курячі грудки часто використовують меню для дієтичного і здорового харчування. Готувати такий продукт досить просто. Однак блюдо іноді може вийти сухуватим. Пропонуємо вам
Багатьма улюблені фрикадельки можуть бути відразу і першою стравою, і другим. Вони чудово доповнюють будь-який овочевий суп і можуть подаватися як повноцінне блюдо. А якщо
Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.
Кожна господиня хоче урізноманітнити меню своїх рідних смачними і поживними стравами. Якщо набридло готувати одне і те ж кожен день, можна навчитися створювати нові
Запіканка з картоплі з різноманітними прошарками – дуже затребуваний і поширене блюдо у всіх країнах світу. Адже воно виявляється дуже смачною, ситною і в той же час простим у
Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є
Макарони з креветками — улюблене у всьому світі страву. Проте в кожній країні свій спосіб приготування і подачі. В одній кухні спагетті відварюють і змішують з креветками, а в
Зрази за зовнішнім виглядом — це звичайні котлети з м'ясного фаршу, але все-таки у них є одна перевага – начинка. Так, всередину цих котлет можна поміщати різні начинки з овочів,
Лазанья – улюблене всіма італійське блюдо. Пластини з тонкого тіста укладаються шарами з начинкою в соусі. Щоб скоротити досить тривалий процес готування, сучасні господині
Самі по собі кабачки і свинина – дуже смачні продукти. А варто з'єднати їх разом в одному блюді, так отримаємо просто дивовижний смак. Покроковий рецепт Інгредієнти Кількість
Каннеллоні – це вид італійської пасти, у вигляді порожнистих трубочок довжиною приблизно 10 см і діаметром отвору близько 2 див. У цього виду пасти є ще інша назва – маникотти. В
У сезон кабачків зовсім незайвим буде приготувати що-небудь крім просто смажених кабачків. Цей корисний овоч, близькоспоріднений з гарбузом, може бути виготовлений у
Багато є любителями свіжоприготованою піци. Проте всім відомо, що в тлумачних піцеріях ціни захмарні, та й не завжди працює такий сервіс як доставка додому. А піца,
Багатьом ще з дитинства знайомі соковиті, ніжні м'ясні «їжачки». А ті, хто ще не встиг спробувати таку страву, обов'язково варто приготувати їх у себе вдома. Більше того, існує
Печінка і рис – це продукти, за допомогою яких можна приготувати велику кількість страв. Ми пропонуємо кілька цікавих рецептів, які ви без праці зможете приготувати на своїй
З тушонки і пюре можна приготувати велику кількість смачних і оригінальних страв, які оцінять навіть гурмани. Далі розглянемо кілька рецептів на основі цих інгредієнтів.
Гливи (Pleurotus ostreatus) – це поширений вид їстівних грибів, володіє прекрасними смаковими якостями, є дієтичним продуктом. До складу входять білки, амінокислоти,
В самій назві страви вже криється його головна перевага, якою рецепт підкуповує господинь – швидкість приготування. Для випічки цієї піци потрібні буквально лічені хвилини,
Серед усього розмаїття борошняних виробів є чудове блюдо з загадковою назвою — налисники. Давайте, для початку, розберемося, що ж воно собою являє? Налисники – це найтонші