У Грузії буквально в кожній сім'ї є свій рецепт пхали: хтось кладе шпинат і бурякову гичку, хтось- червону, білу і зелену квасолю. Але незмінні компоненти страви – волоські
У приготуванні сирних оладок сир мається на увазі не як добавка, а основа. Тобто білосніжний сир буде входити до складу тесту. Здивовані? Тоді давайте швидше пробувати, щоб
Саме італійська паста займає друге місце після піци в наших уявленнях про кухні кулінарії цієї країни. Історія походження цієї страви дуже давня, що почалася в ті часи, коли
Сьогодні на наших кухнях буде готуватися досить просте, і неймовірно смачне блюдо. Його можна подавати повноцінним або доповнювати улюбленими гарнірами. Це буде дуже
Свинина – м'ясо, яке дуже часто використовується в приготуванні різних варіантів страв. Його застосовують в якості основи для супів, других страв і закусок, готують шашлики і
Багато хто любить ніжні, ароматні і неймовірно смачні котлети з м'яса. А адже якщо їх доповнити який-небудь смачною підливою, то вони від цього стануть ще краще. Тому якщо ви
Мало хто встоїть перед ароматними та смачними млинцями. А як їх не любити? Адже це дуже смачне ласощі. А якщо в млинці, загорнути будь-яку начинку або змастити їх сметаною з
Поціновувачі витонченого смаку кулінарних страв давно твердять про те, що навіть без певних навичок і багаторічного досвіду простоювання на кухні можна приготувати такий
Омлет можна запікати в духовці або готувати на сковорідці, але в будь-якому випадку він повинен бути однорідним, не схожим на кашу. Рецепт омлету з кабачками на сковороді
Баклажан не даремно називають овочем, який продовжує життя. Вважається, що вживання цих плодів позитивно позначиться на роботі серця, печінки, нирок, шлунка і кишечника.
Звичайне приготування котлет, містять м'ясо і рибу, стало звичним варіантом урізноманітнити щоденний раціон і доповнити урочистий стіл. Тому приготування даного страви
Страви з кабачків відрізняються своєю низькою калорійністю і чудовим смаком. Овоч чудово поєднується з різними гарнірами: починаючи від круп і закінчуючи смаженою
Ароматна запечена курочка в майонезі... ммм... Що може бути апетитніше на свято або просто на сімейну вечерю? Таке блюдо припаде до смаку всім, особливо господиням, так як його
Всі ж люблять котлети? Смачні, соковиті, ароматні, рум'яні. Саме тому сьогодні ми готуємо багато різних варіантів: з курки, яловичини, індички, риби, овочів. Приєднуйтесь!
Овочі – це завжди користь і здоров'я. Вони частенько стають головними складовими різних страв, особливо у тих, що худнуть. Сьогодні поговоримо, як можна приготувати улюблене
Зі свининою і болгарським перцем можна приготувати як перші, так і другі страви. При виборі продуктів якості м'яса варто приділити особливу увагу. Тільки м'ясо молодого
Страва з картоплі і свинячого м'яса – одне з найбільш ситних і улюблених нашими чоловіками. Адже прийшовши з важкої роботи, хочеться смачно поїсти, тим самим відновити баланс
Зазвичай запіканка складається з макаронів або картоплі, а іноді і з обох продуктів відразу. Що ж щодо новинок і експериментів? Чому б вам не спробувати наші фірмові запіканки з
Лангет – м'ясне блюдо, назва якого походить від французького слова «languette», що перекладається як «язичок». Страва отримала саме таку назву від того, що кожен шматок м'яса
Різотто є яскравим представником італійської кухні. До сьогоднішнього дня невідомо, в якому село Італії було приготовлено перше «Різотто». Але на сьогоднішній день воно
Готувати що-небудь з брокколі – особливий ритуал. Щоб вийшло ідеально, капусту треба з'єднати з готовим рисом. Головне її не переварити, в будь-яких супах, других стравах
Вареники з вишнею є стравою української кухні, яку у багатьох давно є традиційним частуванням у літній період, коли вишня поспіває. Це блюдо багатьом знайоме ще з самого
Що приготувати вранці, коли зовсім немає часу на довгу трапезу? Звичайно, яєчню! Вона добре підійде на сніданок, чудово наситить і дасть сили на більшу частину дня. Також,
У повсякденному житті мікрохвильова піч стала кращим помічником на кухні. І деколи трапляються такі моменти, коли СВЧ-піч можна використовувати не тільки для розігріву і
Цвітна капуста — надзвичайно легкий, смачний, продукт, який швидко готується. Як правильно вибрати і підготувати цвітну капусту до запіканню Цвітна капуста може бути не
Мабуть, кожному з нас хочеться здивувати гостей, подавши звичайне блюдо красиво. Так, сьогодні найпростіший м'ясної, грибний, фруктовий і овочевий плов можна подати у
Картопля посідає одне з провідних місць у світовій кулінарії. Немає жодної країни, де б не любили його бульби. Існує безліч страв, де їх використовують – смажать, варять,
Ми звикли подавати плов з бараниною, свининою чи куркою, адже це класичні варіанти, з якими знайомі всі ми. Але що якщо подати плов солодким, з сухофруктами? Повірте, такий
Корисна і недорога буряк заслуговує набагато більшого, ніж кілька разів у році бути покришеної у вінегрет! Салатів на її основі безліч, і їх можна готувати кожен день.
Люля-кебаб з тюркського та арабської мов дослівно перекладається, як «смажена трубка». Це блюдо можна назвати другим після шашликів улюбленою стравою, яку готують влітку на
Курячі грудки часто використовують меню для дієтичного і здорового харчування. Готувати такий продукт досить просто. Однак блюдо іноді може вийти сухуватим. Пропонуємо вам
Курка з грибами — ці два продукти разом вже давно вважаються класикою в кулінарії. Так що будьте готові до того, що сьогодні ми вам запропонуємо небагато-немало – дев'ять
Кожна господиня хоче урізноманітнити меню своїх рідних смачними і поживними стравами. Якщо набридло готувати одне і те ж кожен день, можна навчитися створювати нові
Багатьма улюблені фрикадельки можуть бути відразу і першою стравою, і другим. Вони чудово доповнюють будь-який овочевий суп і можуть подаватися як повноцінне блюдо. А якщо
Здавна на Русі до свята Пасхи люди фарбували яйця. Раніше це були переважно червоні або однотонні варіанти, на сьогоднішній же день господині освоїли безліч цікавих рецептів.
Лазанья – улюблене всіма італійське блюдо. Пластини з тонкого тіста укладаються шарами з начинкою в соусі. Щоб скоротити досить тривалий процес готування, сучасні господині
Каннеллоні – це вид італійської пасти, у вигляді порожнистих трубочок довжиною приблизно 10 см і діаметром отвору близько 2 див. У цього виду пасти є ще інша назва – маникотти. В
Запіканка з картоплі з різноманітними прошарками – дуже затребуваний і поширене блюдо у всіх країнах світу. Адже воно виявляється дуже смачною, ситною і в той же час простим у
Зрази за зовнішнім виглядом — це звичайні котлети з м'ясного фаршу, але все-таки у них є одна перевага – начинка. Так, всередину цих котлет можна поміщати різні начинки з овочів,
Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є
Макарони з креветками — улюблене у всьому світі страву. Проте в кожній країні свій спосіб приготування і подачі. В одній кухні спагетті відварюють і змішують з креветками, а в
У сезон кабачків зовсім незайвим буде приготувати що-небудь крім просто смажених кабачків. Цей корисний овоч, близькоспоріднений з гарбузом, може бути виготовлений у
Печінка і рис – це продукти, за допомогою яких можна приготувати велику кількість страв. Ми пропонуємо кілька цікавих рецептів, які ви без праці зможете приготувати на своїй
Багатьом ще з дитинства знайомі соковиті, ніжні м'ясні «їжачки». А ті, хто ще не встиг спробувати таку страву, обов'язково варто приготувати їх у себе вдома. Більше того, існує
Багато є любителями свіжоприготованою піци. Проте всім відомо, що в тлумачних піцеріях ціни захмарні, та й не завжди працює такий сервіс як доставка додому. А піца,
Самі по собі кабачки і свинина – дуже смачні продукти. А варто з'єднати їх разом в одному блюді, так отримаємо просто дивовижний смак. Покроковий рецепт Інгредієнти Кількість
Серед усього розмаїття борошняних виробів є чудове блюдо з загадковою назвою — налисники. Давайте, для початку, розберемося, що ж воно собою являє? Налисники – це найтонші
З тушонки і пюре можна приготувати велику кількість смачних і оригінальних страв, які оцінять навіть гурмани. Далі розглянемо кілька рецептів на основі цих інгредієнтів.
Гливи (Pleurotus ostreatus) – це поширений вид їстівних грибів, володіє прекрасними смаковими якостями, є дієтичним продуктом. До складу входять білки, амінокислоти,