Другі страви

Паста – одне з найсмачніших страв італійської кухні, який зараз користується великою популярністю у світі. Однак багато хто вважають цю страву ресторанним і не вірять у те, що
Щодня заходячи на кухню, кожна господиня мріє порадувати рідних і близьких стравою, яку з задоволенням і апетитом будуть їсти її домочадці. Таким смачним і ситним частуванням
Незважаючи на всесвітнє божевілля на схудненні і пропаганду здорової їжі, приготованої на пару, люди завжди любили смачно поїсти і ніяка реклама не в змозі змінити. І треба
Тушкувати капусту можна з різними інгредієнтами. Наприклад, з морквою, цибулею, помідорами і м'якоттю яловичини. Дуже добре підходить рис. Білокачанна капуста тушкована з
Якщо ви ніколи не пробували лазанью, то ось прямо зараз ви просто зобов'язані взятися за готування. Це неймовірно яскраве блюдо, смачне і таке незабутнє! У нього неможливо не
Виготовлення булгуру з пшениці відбувається шляхом пропарювання та її дроблення зерен. У крупі міститься багато клітковини, позитивно впливає на травлення. Навіть
Риба Хе — це універсальне блюдо, яке можна з'їсти в колі сім'ї, так і поставити на стіл під час свята. Гості здивуються вашим кулінарним талантам, адже рибне блюдо має пікантний,
Японська кухня дуже різноманітна і досить сильно відрізняється від всіх інших кухонь світу. Не кожній людині вона припаде до смаку. Але, тим не менш, з різноманітності страв
Чим доповнити пасту, щоб вийшло смачне, соковите і пікантне блюдо? Відповідь одна – це ніжний і ароматний соус. Самим популярним і простим у виконанні кулінари називають
На жаль, досить часто господині стикаються з проблемою швидкого закінчення свіжості молочних продуктів. Особливо це стосується літнього періоду, коли в сильну спеку вироби
Поява пельменів у вітчизняній кулінарії пов'язують з Сибірським трактом, що проходив через Удмуртії, де каторжани і конвоювали їх козаки перейняли їх у місцевого населення.
Найчастіше цвітну капусту обсмажують у збитих яйцях. Тим не менш дуже смачним виходить цей овоч, приготований в сухарях. Про те, як приготувати такі подібні страви, розказано
Подрібнене м'ясо, укладене в вафельні коржі, вважається досить відомим стравою. Не боячись експериментувати, можна змінювати складові рецепту і технологію його
Італійська кухня з давніх пір вважається однією з найбільш знаменитих. Саме вона подарувала нам настільки багато всесвітньо відомих страв. Одним з них є лазіння. Багато хоча б
Багато хто вважає, що млинці – ціле мистецтво, яке не кожному дано осягнути. Можна спокійно сказати, що ця думка помилкова. Але чому? Пояснимо вам трохи пізніше. Млинці – це
Все купити, всіх запросити, вибрати місце, продумати розваги і, звичайно ж, не забути про безпеку – безсумнівно, це дуже важливі моменти. Але багато хто погодиться, що головна
Китайська кухня з кожним днем стає все популярнішим і отримує велике поширення в домашньому приготуванні. Невід'ємною частиною будь-якого східноазіатського страви є рис,
Вареники на пару – страва, знайоме кожній людині. Парові «пиріжки» з начинкою можна без побоювання давати дітям. Крім того, вареники можуть стати повноцінним другим блюдом, а
Страви з риби, на думку Всесвітньої організації охорони здоров'я, необхідно вживати не менше двох-трьох разів у тиждень. Всі вітаміни, корисні речовини і мінерали, що
Баранина – дуже насичене і поживне м'ясо. Гуляш з нього виходить просто незабутнім! Багато смаку, аромату і шалений післясмак. Спробуйте на дозвіллі! Простий рецепт
Курка і вино – класика? В принципі, вже цілком можна і так сказати. Ми будемо маринувати м'ясо в алкоголі, щоб отримати його ще більш смачним, ароматним і соковитим. Як вибирати і
Якщо ви думаєте про смачний сніданок, то першим ділом в голові спливають смачні млинці або оладки. Їх з легкістю можна називати одними з найбільш затребуваних на даний момент
Все частіше більшість господинь віддають перевагу тушкованої капусти. І це не дивно! Капуста добре поєднується з будь-яким м'ясом, овочами, спеціями: страва виходить
Складно знайти блюдо настільки просте, як тушковане м'ясо. Готувати його можна кількома способами, кожний з яких залежить від інгредієнтів, якості та сорти м'яса.
Хінкалі – неймовірно смачне блюдо, яке прийшло до нас з Кавказу. Його історія дуже цікава, а приготування має свої неповторні особливості. У багатьох російських сім'ях
Зазвичай запіканка складається з макаронів або картоплі, а іноді і з обох продуктів відразу. Що ж щодо новинок і експериментів? Чому б вам не спробувати наші фірмові запіканки з
Ви обов'язково повинні спробувати цю незвичайну закуску. Це дуже смачно і незвично і цікаво. Якщо, до речі, з'їсти десяток восьминіжок, то вийде вже не просто закуска, а
Ці борошняні вироби є в кожному будинку, і вони завжди під рукою «на випадок». Томати ж продаються цілий рік і навіть не в сезон, так що приготувати таке смачне і швидке блюдо, як
Великдень — одне з головних православних свят, як в Росії, так і у християн у всьому світі. Нарівні з Різдвом Христовим, Великдень святкується з «розмахом», з усією «широтою
Смачна і проста гречана каша з грибами, зварена в мультиварці, підійде і для ситного сніданку, і для святкового обіду. Готувати це блюдо настільки легко, що із завданням
З упевненістю можна сказати, що без страв з картоплею не обходиться жоден день, будь то повсякденна трапеза або святкове застілля. Щоб перерахувати кількість страв, які можна
Вироби, які у нас вийдуть, схожі на котлети по своєму складу і на оладки за зовнішнім виглядом. Саме тому ми вирішили назвати їх курячими оладками. Спробуйте приготувати, вони
Червоне вино використовують для соусів або маринадів, але в обох випадках варто купувати хороший і якісний алкоголь, оскільки дешевий портвейн тільки зіпсує блюдо.
Яловиче м'ясо, приготоване з печерицями, можна вважати не тільки малокалорійним блюдом, але і вкрай апетитним і смачним. Така їжа здатна порадувати ваших домочадців і
З яловичого фаршу можна приготувати різноманітні страви – всім відомі котлети, тефтелі, пельмені, манти, і інші смачні частування обов'язково робляться із застосуванням
Для кабачків можна підібрати будь-яку начинку. Це може бути і м'ясної жирний фарш, і дієтична курка. Також можна використовувати шинку або гриби. Дуже часто готуються
Більше двохсот років тому на Русі традиційним другим блюдом стало вважатися спекотне. Його подавали щодня в будинках знаті, а англійський король Карл II навіть присвоїв
Омлет — це дуже ніжна і одночасно повітряне блюдо, яке всі звикли їсти на сніданок. Готувати його просто і легко. З цією справою зможе впоратися навіть недосвідчена
Приготувати спагетті за всіма правилами італійської кухні здатний не тільки місцевий шеф–кухар. Що для цього потрібно? Читайте далі. Вибір і правила приготування спагетті
Яловичина – продукт, який містить велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, збагачують кров, що зміцнюють імунну систему. М'ясо в міру жирне, тому
Деруни з фаршем – це страва білоруської кухні, яке люблять усі — і дорослі, і діти. Це частування досить популярно і в Росії, і в Україні та інших східноєвропейських країнах.
Коли набридає одноманітність у повсякденному меню, хочеться зробити щось незвичайне і смачне. Наприклад, можна приготувати не тільки печеня або тушкована картопля з
Приготування складних гарнірів набирає велику популярність. Їх подають не тільки з м'ясом і рибою, але і як окремі страви. Приємно урізноманітнити меню вміють хороші
Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є
Виробники побутової техніки не втомлюються в прагненні зацікавити прекрасну стать у придбанні на своїй продукції. На допомогу маркетологам приходять оновлений дизайн та
Відмінний обід чи вечеря? Ви можете приготувати їжачки в томатному соусі в подвійному розмірі, і тоді вам вистачить на два прийоми. Звичайно, якщо у вас велика сім'я. Порадуйте
Вергунами називають блюдо, яке відомо багатьом людям ще з дитинства під дещо іншою назвою – хмиз. Готуються вони швидко і легко, не вимагають великих грошових витрат.
Рибні котлети – страва досить універсальне. Готувати їх просто, тому повторити наші рецепти ви зможете без праці. А покрокові рекомендації стануть справжнім гідом у цій
Плов – не саме легке блюдо. Щоб він вийшов соковитим і розсипчастим, ароматним і яскравим, потрібно багато практики. Для тих, хто вже пізнав всі тонкощі приготування
М'ясо лося спробує приготувати не кожен, можливо це пов'язано з його специфічним смаком. Але якщо при приготуванні все зробити правильно, то в результаті може вийти відмінний