
Приготувати курку з овочами дуже просто. Вийде вона навіть у тих, хто сковорідку в перший раз взяв у руки. Тушкована курка з морквою і цибулею в казані Інгредієнти Кількість

Як відмінно підсмажити картоплю і як приготувати з ним опеньки з золотистою скоринкою? Все це нескладно, коли є правильні поради і надійні рецепти. Рецепт приготування

Справжній класичний варіант піци по-італійськи – з ковбасою і грибами. Рецептів на просторах рунета можна знайти чимало, але кожна господиня має свій перевірений спосіб

Дозріваючи одними з перших овочів навесні, даючи по два, а то й по три врожаї за сезон, кабачок заслуговує того, щоб розглянути різні способи приготування. Наприклад, млинці з

Бобові здавна використовують в українській кухні. Сьогодні мова піде про квасолі, точніше, про котлети з неї. Це ситне, але не занадто калорійне блюдо, з достатнім вмістом

Переоцінити користь субпродукту вищої категорії – свинячого мови — непросто. Делікатес для гурманів, прикраса столу на святах, статусне страву на прийомах – це далеко не все,

Найбільш часто використовуються в кулінарії яйця – це ті, що були відварені круто. Однак навіть самі досвідчені любителі кулінарії не можуть зварити їх правильно. Найбільш

У кулінарії гриби гливи використовуються досить давно. Особливо вони шанувалися китайськими і японськими кулінарами, оскільки вважалися в рівній мірі корисним і смачним

Паста з креветками – страва, що відрізняється унікальним, ніжним смаком. Багато, звісно, залежить від соусу, з яким воно подається, проте ще ніхто не залишився байдужим до

Цей овоч рідкісний гість у раціоні більшості людей, а даремно. Адже готувати його не складніше, ніж звичний для більшості картоплю, а користь, що міститься в ньому,

Якщо вам належить приготувати обід для вегетаріанців або людей, що дотримують пост, то варто заздалегідь продумати, з яких страв він буде складатися. Відмінною

Картопля, зварений у вершках, виходить дуже ніжним. Цей гарнір може підійти до будь-якого м'яса, риби, салату. Щоб надати йому більш неординарний смак, додаються прованські

Приготовлена в соєвому маринаді курка – повноцінне друге блюдо, на яке не піде багато часу. М'ясо при цьому необов'язково солити, так як підлива надає йому солоний присмак.

Курячі ніжки з рисом можуть стати прекрасним варіантом частування на обід або вечерю. Процес приготування цієї страви досить простий і за часом він займає не занадто багато. А

Страви на пару є дуже корисними, оскільки при такому приготуванні в продуктах зберігається максимальна кількість поживних речовин. В пароварці можна готувати будь-які

Головне у всіх рецептах – з'єднати макарони і печінку через різні соуси. Зрозуміло, є свої хитрощі і в самих легких рецептах. Насамперед, воду для макаронів треба гарненько

Корисний і недорогий овоч – кабачок — стане прекрасним доповненням раціону будь-якої сім'ї. З смачного кабачка можна приготувати безліч різноманітних страв. Досвідчені

Баклажани з помідорами відмінно поєднуються і добре, що це давно вже зрозуміли кулінарні майстри. Ці два овоча – як гриби і сметана. Тобто, можна сказати, що це ідеальне

Такий морепродукт, як кальмари, відноситься до дієтичного увазі. Йому поступаються індичка, свинина і деякі інші продукти, що містять в собі велику кількість білка і

Запіканка з баклажанів – улюблене багатьма блюдо. Вона може стати повноцінним вечерею для всієї родини і ситним частуванням на святі. Використовуючи додаткові інгредієнти,

Не пропустіть весняний сезон соковитого зеленого лука. Додайте його до вареним яйцям і полийте домашньою сметаною – корисний салатик готовий! Салат «Весняний» з зеленою

Вареники на пару – страва, знайоме кожній людині. Парові «пиріжки» з начинкою можна без побоювання давати дітям. Крім того, вареники можуть стати повноцінним другим блюдом, а

Блюдо, яке не тільки смачне, але і корисне, особливо при різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту і органів травлення — це тефтелі, приготовані на пару. Їх можна дітям і

Котлети з картоплі – це дієтичне блюдо, яке можна готувати як у повсякденні дні, так і під час посту і дієт. За смаком вони виходять ну просто дивовижними. Вони стануть прикрасою

Несправедливо забутий, але цікавий і незвичайний соус до пельменів вийде з оцтом. Яскравий смак, сильний. І варіативний: можна створити кілька прекрасних заправок на базі

Рагу – це досить складна, на перший погляд, блюдо, яке вимагає тривалої термічної обробки кожного з складових його інгредієнтів. Саме тому дане блюдо рекомендується готувати

З безлічі рецептів з такими компонентами, як картопля і кабачок, найбільш вдалими і нескладні у приготуванні є запіканки. Приготування овочів в духовці зберігає їх корисні

Коли до літніх овочів ще далеко або, навпаки, вони вже пройшли, то саме час згадувати сотні страв з завжди доступних картоплі і капусти. Ці продукти дуже прості і легко

Досить незвичайне блюдо, яке ми вам подамо. Будемо запікати картоплю в духовці. Причому не тільки білокачанну, але і брокколі і цвітну. Спробуйте, вам обов'язково

Вергунами називають блюдо, яке відомо багатьом людям ще з дитинства під дещо іншою назвою – хмиз. Готуються вони швидко і легко, не вимагають великих грошових витрат.

Що можна приготувати на вечерю з фаршу — кожна господиня не раз задавалася таким питанням. А ми знаємо відповідь! Відразу кілька дивовижно смачних і колоритних страв, що

В будь-якому будинку набагато частіше можна зустріти м'ясні котлети, а не рибні. Давайте вводити нові традиції і частіше готувати з риби. Це не тільки корисно, але й смачно.

Пробували коли-то паштет з оселедця? Якщо ні, то швидше приступайте до його приготування. Повірте, сподобається так сильно, що ви ніколи більше не будете брати паштети в

Китай — країна дивовижної цивілізації з не менш дивними кулінарними традиціями. Кожна страва — твір мистецтва, в користь якого можна не сумніватися. Сам по собі прийом їжі

Булгур, або середземноморський рис, став досить популярним, особливо серед людей, які дотримуються правильного і здорового харчування. І це не дивно, так як цей злак має у

М'ясне суфле – це ніжне блюдо, яке можна приготувати з м'яса. Як правило, суфле асоціюється з стравами французької кулінарії. Воно завжди виходить легким і смачним, а якщо в

Котлети з підливою мало кого можуть залишити байдужим. Однак часте вживання смажених продуктів не завжди йде на користь здоров'ю. Зовсім інша справа – страви, приготовлені в

Сочевиця — цей вид бобових просто незамінний продукт під час посту. Його можна використовувати не тільки для приготування різних супів і каш, але і для створення котлет. До того

Гармонійне смакове поєднання в такий пиріжкової начинці забезпечується за рахунок досить прісних яєць і гострого смаку цибулі і приправ. При цьому важливо пам'ятати, що

Запіканки самі по собі є простими і не потребують тимчасових витрат стравами – досить змішати певні продукти і відправити їх готуватися в духовку — але від цього не менш

Пельмені – це одне з найулюбленіших і популярних страв, що відрізняються своїми унікальними особливостями для кожної країни. Батьківщиною страви довго вважали Росію, але

Навряд чи є що-небудь корисніше, ніж гречка. А коли є її з молоком набридло, настав час перейти на несолодкі доповнення. Овочі? М'ясо? Гриби? Все це прекрасно поєднується з

Такі котлети часто називають котлетами «з сюрпризом», хоча в різних національних кухнях у них є безліч інших назв. Якщо не попереджати гостей про сюрприз заздалегідь, то,

Курка і вино – класика? В принципі, вже цілком можна і так сказати. Ми будемо маринувати м'ясо в алкоголі, щоб отримати його ще більш смачним, ароматним і соковитим. Як вибирати і

Мало хто чув про таке блюді або точніше продукт, як каннеллоні, а адже це звичайні макарони, але їх відмінність у великому розмірі. Діаметр однієї макаронини становить 3 см, а

Філе – нежирне і м'яке м'ясо курки з однорідною структурою, в якому практично відсутня плівка і прожилки. Завдяки цьому воно підходить для дієтичних страв. Існує маса рецептів

Смажена картопля – це всіма улюблене блюдо, яке можна робити хоч кожен день. Здавалося б, що такого особливого в цьому столі, і багато господинь вважають, що їм не треба навіть

Ковбаса – це одна з найдавніших закусок, яка не втратила своєї популярності протягом століть. Відомо, що ще в Стародавньому Римі виробництво цього продукту здійснювалося в

В Японії страви з рису, та й сам рис, шанують як священну їжу. Навіть саме слово «гохан», яке застосовується для позначення цього злаку, символізує всю уживану японцями їжу в