Рецепти страв

В основі будь-якого м'ясного рулету – звичайний фарш. Варто навчитися готувати його правильно, додавши розмочений хліб, яйце, спеції, і у вашій скарбничці рецептів
Що можна приготувати на вечерю з фаршу — кожна господиня не раз задавалася таким питанням. А ми знаємо відповідь! Відразу кілька дивовижно смачних і колоритних страв, що
Желе, приготоване з сметани, відноситься до одних з найбільш простих і, в той же час, приголомшливих десертів. Готується воно з мінімального набору інгредієнтів, які, як
Пиріжки з маком – це чарівне блюдо, родом із солодких дитячих спогадів. На жаль, таких спогадів не купити в магазині, адже домашні пиріжки значно відрізняються від покупних.
Морепродукти повинні зустрічатися в нашому раціоні хоча б пару днів в тиждень, але не всі можуть дозволити собі червону рибу, м'ясо краба або омара з-за їх не зовсім
В будь-якому будинку набагато частіше можна зустріти м'ясні котлети, а не рибні. Давайте вводити нові традиції і частіше готувати з риби. Це не тільки корисно, але й смачно.
Тісто – це їстівний пластилін. Якщо правильно його замішати, то можна ліпити різні фігури, робити прикраси для тістечок та пирогів, оригінальні булочки і пиріжки, і все це буде
Мікрохвильова піч — незамінний агрегат на кухні сучасної господині. І, на жаль, не всі знають про те, що він призначений не тільки для розморожування заморожених продуктів і
Снідати треба зі смаком! Є прості рецепти рідких питних пюре (смузі), які чудово підходять для ранку. Наприклад смузі з овочів, ягід, зелені і фруктів. У таких напоях все
Зміцнити судини, побороти анемію, нормалізувати тиск – ось не повний перелік проблем, впоратися з якими допоможе вживання в їжу плодів сливи. Отримувати всю користь цього
Кожна господиня вважає себе зобов'язаною приготувати баночки на зиму з смачним вмістом. Хтось обмежується банальними соліннями типу огірків та помідорів, а хтось не проти
Броколі є представницею цвітної капусти. За зовнішнім виглядом вона схожа з мініатюрним зеленим деревцем. Батьківщиною цієї капусти вважають Середземномор'я і Близький
Пробували коли-то паштет з оселедця? Якщо ні, то швидше приступайте до його приготування. Повірте, сподобається так сильно, що ви ніколи більше не будете брати паштети в
Авокадо, ківі, грейпфрут – ось не повний перелік заморських фруктів, які часто використовуються в приготуванні різноманітних салатів, але разом з цим часто незаслужено
Китай — країна дивовижної цивілізації з не менш дивними кулінарними традиціями. Кожна страва — твір мистецтва, в користь якого можна не сумніватися. Сам по собі прийом їжі
Чупа-чупс – улюблені ласощі для дітей. Але покупні льодяники ненадійні, адже зроблені вони в основному з хімічних компонентів. Тому, щоб уникнути алергії або харчових
Висівки по суті є лушпинням зерна. Борошно перед використанням у хлібопекарському виробництві очищають від домішок. Але корисні речовини, які містяться в лушпинні, не
Мафіни – це невеликі кекси, які зазвичай мають повітряної консистенції. Цей десерт відмінно підійде для чаю, ранкової кави і навіть стане прекрасним доповненням до соку. До
М'ясні страви займають особливе місце в кулінарії. Яловиче м'ясо відрізняється приємними смаковими властивостями, воно досить поживна. Багато оригінальні рецепти
Що може бути смачніше домашніх булочок? Хіба що булочки з домашнім варенням! Таку випічку готувати дуже просто і швидко, а результатом буде задоволена вся сім'я. Рецепт
Риба в клярі – це приблизно так само смачно, як птах в духовці. Тілапія – дуже ніжна риба, яка зуміє підкорити собою кожного їдця. Вона легка, відмінна на смак і розлітаються як
Сьомга, або атлантичний лосось, вважається одним з найбільш цінних видів промислової риби, активна видобуток якої заради ікри та м'яса ведеться досить давно. В останні роки
У свинці їстівне все! Ну, або майже все – це відомо кожній господині. Недарма свинарство отримало таке широке поширення в усьому світі: містити свинок порівняно не складно, а
Котлети з підливою мало кого можуть залишити байдужим. Однак часте вживання смажених продуктів не завжди йде на користь здоров'ю. Зовсім інша справа – страви, приготовлені в
Капуста – це недорогий, але смачний продукт. Вона може подаватися на стіл як гарнір і як самостійне блюдо. Вона низькокалорійна, смачна, багато дієти побудовані на її основі.
Булгур, або середземноморський рис, став досить популярним, особливо серед людей, які дотримуються правильного і здорового харчування. І це не дивно, так як цей злак має у
Сочевиця — цей вид бобових просто незамінний продукт під час посту. Його можна використовувати не тільки для приготування різних супів і каш, але і для створення котлет. До того
Діти не завжди полюбляють манну кашу. Але вихід є! Можна приготувати їм смачну запіканку з тієї ж манної крупи. Її часто подають у дитячих садках – і діти з'їдають все до останньої
Карбонат – це ніжна, запечена цілісним шматком, свинина. Її можна вживати як в гарячому вигляді, так і в холодному (нарізаючи на тонкі пластинки). З охолодженого карбонату
Юшка з сома – ситне перше блюдо, яке можна легко приготувати самостійно, для цього треба знати тонкощі приготування супу з риби або навіть з її голови. Традиційний рецепт
Кожен з нас мріє з'їсти на сніданок або обід шматочок ароматного домашнього хліба. Все частіше більшість господинь віддають перевагу рецептом хліба на пиві. І не дивно!
М'ясне суфле – це ніжне блюдо, яке можна приготувати з м'яса. Як правило, суфле асоціюється з стравами французької кулінарії. Воно завжди виходить легким і смачним, а якщо в
Гармонійне смакове поєднання в такий пиріжкової начинці забезпечується за рахунок досить прісних яєць і гострого смаку цибулі і приправ. При цьому важливо пам'ятати, що
В млинцях в першу чергу цінується їхня тонкість та міцність, оскільки часто в готовому блюді вони виступають у дуеті з начинкою, якій хочеться покласти більше. Зробити їх
Вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати навіть у будній день. Кролик у вині виходить особливо ніжним, він буквально тане в роті! Приготувати його можна кількома
Полуничні варення, джеми, повидла, конфітюри на сьогоднішній день є найбільш популярними. Їх люблять усі без винятків. Саме тому сьогодні ми вирішили вибрати саме ці ягоди
Пельмені – це одне з найулюбленіших і популярних страв, що відрізняються своїми унікальними особливостями для кожної країни. Батьківщиною страви довго вважали Росію, але
Гуляш – це споконвічно угорське блюдо, яке в IX столітті племена кочівників готували з м'яса, що видобувається на полюванні. Зараз в Угорщині гуляш готують виключно з
Ви вирішили побалувати себе найніжнішим ласощами, але немає бажання витрачати час на метушню з духовкою? Не любите працювати зі складними хитромудрими способами
Ви коли-небудь пробували справжній кава латте? Це невимовне насолоду, коли з кожним ковтком розум мимоволі забирає серце в найвіддаленіші куточки сонячного пристрасного
Кульки з корицею, в кунжуті, з манкою, часником і кропом, як би їх не називали, всі рецепти приготування цієї страви по своїй суті дуже схожі. Це вироби з сиру, приготовані в
Запіканки самі по собі є простими і не потребують тимчасових витрат стравами – досить змішати певні продукти і відправити їх готуватися в духовку — але від цього не менш
Чечевичная юшка відома ще з біблійних часів. Прародителькою цій чудовій сільгосп культури була стародавня Азія. Відповідно, першими, хто відкрив світові юшку з сочевиці,
Сучасні технології значно спростили наше життя і внесли багато нового в усі її сфери. Одна з таких сфер, наприклад, кулінарія – просте приготування їжі, як може здатися на
Навряд чи є що-небудь корисніше, ніж гречка. А коли є її з молоком набридло, настав час перейти на несолодкі доповнення. Овочі? М'ясо? Гриби? Все це прекрасно поєднується з
Курка і вино – класика? В принципі, вже цілком можна і так сказати. Ми будемо маринувати м'ясо в алкоголі, щоб отримати його ще більш смачним, ароматним і соковитим. Як вибирати і
При організації випускного в дитячому саду потрібно продумати кожну деталь. Особливу увагу варто приділити вибору солодощів, а саме торту. Діти завжди з нетерпінням чекають
Важко уявити людину, яка не любила б ароматного, містить масу вітамінів і мінералів, запеченого, вареного або смаженого м'яса. Кожен хоч раз у своєму житті пробував буженину,
Агрус є чудовою ягодою для подальшого приготування з неї джему. Це пов'язано з тим, що у складі ягоди знаходиться багато речовин, що сприяють утворенню желе. До того ж, аґрус
Такі котлети часто називають котлетами «з сюрпризом», хоча в різних національних кухнях у них є безліч інших назв. Якщо не попереджати гостей про сюрприз заздалегідь, то,