Страву у горщику завжди виглядає по-особливому. Воно виходить не тільки неймовірно смачним і ароматним, оригінальний вигляд привертає погляди всіх гостей. Звичайну
Кабачок — цей овоч вже давно став одним з найулюбленіших і популярних продуктів на нашій кухні. За що ж його так шанують кулінари всього світу? Кабачок: харчова цінність
Якщо захотілося приготувати щось легке, швидке і оригінальне, то пиріг з брокколі – ідеальний варіант. Навіть якщо цю капусту ніхто в родині не визнає, після цих рецептів її в
Принадність сирного супу в тому, що його вершковий смак і густа консистенція добре поєднуються з іншими добавками. В нього додають гриби, овочі, зелень і м'ясні фрикадельки.
Думка про те, що будь-які млинці слід готувати виключно на коров'ячому молоці, давно залишилося позаду. Для виготовлення по-справжньому самобутніх і бездоганних за смаком
Якщо набридли одноманітні страви і хочеться чогось незвичайного, але в той же час смачного і ситного, то свинина по-царськи буде відмінним варіантом. Це частування точно не
Сир і гриби – це досить смачні продукти, які можна поєднувати в різних стравах. Сьогодні ми розглянемо, як можна зробити смачні супи з сиру і печериць. Готувати ці страви не так
Часом хочеться замінити звичні страви з використанням м'ясних продуктів на щось більш цікаве. В такому випадку буде як не можна до речі червона квасоля. Вона чудово
Плов — це гордість різних країн, у більшості випадків його готують чоловіки. Як кажуть, що це чоловіче блюдо. На сході це блюдо вважається національним і екзотичним. В наш час
М'ясо люблять практично всі, адже це дуже ситний і досить корисний продукт. Але адже його смак залежить багато в чому від того, як його приготувати. Для того, щоб воно було
На Новий рік завжди хочеться приготувати щось незвичайне, надзвичайне і святкове. Тому доводиться вигадувати все нові і нові страви, які будуть прикрашати святковий
Карбонара з беконом готується дуже просто. Існують різні рецепти з додаванням різних інгредієнтів. Це можуть бути гриби, вершки, помідори черрі. Для соусу часто
Кулінарія в стилі рустик (від латинського rusticus – «сільський») передбачає використання натуральних продуктів, просте, лаконічне оформлення страв. Щоб приготувати
Яловиче м'ясо, приготоване з печерицями, можна вважати не тільки малокалорійним блюдом, але і вкрай апетитним і смачним. Така їжа здатна порадувати ваших домочадців і
Звідки прийшов до нас цей ліловий овоч, точно не з'ясовано. Батьківщиною цього корисного і смачного продукту називають як Азію, так і Індії. Якщо в Середземномор'ї їх часто
Коли господиня готує весняний салат, то в кожному варіанті є свої тонкощі. Так, зелень при додаванні в це блюдо краще рвати руками, щоб зберегти вітаміни. Свіжі овочі, зелень —
Спагетті – це дуже смачне блюдо, яке багато готують на обід або вечерю. Це блюдо можна поєднувати з різними підливою з м'яса, овочів, вершків і навіть іншими гарнірами.
Новий рік 2017 вже багато чекають з нетерпінням і подумують про приготуванні страв на це свято. Хоча до цього свята ще є багато часу, все одно не зайвим буде заздалегідь скласти
Куряче м'ясо для всіх вже стало досить буденним і знайомим продуктом. Внести елемент розмаїтості допоможе приготування курки по-мексиканськи. Класичний рецепт
Страви з індички є дуже низькокалорійними, а також не алергенними, тому їх можна вживати навіть дітям. Серед тих, хто піклується про свою фігуру, харчується правильно, цей
Виробництво цього чаю бере свій початок в IX столітті н. е.., коли на Тибетському плато правил представник династії Тан. У Європі чай пуер став відомий тільки в XX столітті, коли
При бажанні приготувати незвичайне і смачне блюдо, здатне здивувати і сподобатися багатьом, курка по-вірменськи стане прекрасним вибором. Блюдо дуже нагадує звичайну
Ми підібрали для вас прості рецепти приготування зігріваючого напою, який легко приготувати в домашніх умовах. Корисні властивості Глінтвейн містить вино, прянощі, спеції
Омлет – запозичена назва, яке подарував нам звучний французька мова, де в оригіналі слово звучить, як «omelette». А знамените блюдо з Франції полюбилося мільйонам людей
Омлет з печерицями – повітряна і ситна їжа, яку варто приготувати. Класичний омлет з печерицями Інгредієнти Кількість печериць - 50 г яєць - 2 шт. молока - півсклянки
На питання, який з овочів самий простий і самий універсальний, більшість, не замислюючись, відповість: кабачок. Такий відповідь частково буде правильним. Універсальність
Якщо у вас є варену картоплю, свіжі огірочки, редиска, відварені яйця і різноманітна зелень, то вважайте, що смачна окрошка у вас вже майже готова. Для рідкої основи можна
Багато господинь не зовсім розуміють різницю між тюфтельками і фрикальками. Все дуже просто: тефтелі – це м'ясні кульки, в фарш яких обов'язково входить рис, і їх перед
Приготувати шніцель з курячої грудки нескладно. Існує декілька найбільш поширених варіантів приготування. Шніцель з курячої грудки в паніровці дозволяє за короткий період
Страви з рубленого м'яса користуються великою популярністю в нашій країні: їх просто готувати, вони виходять дуже ситними і смачними. Фахівці стверджують, що фарш
Простий у виконанні, але дуже ефектний торт «Їжа богів», ймовірно, був створений саме для того, щоб ви могли радувати гостей і близьких його божественним смаком і незрівнянним
Письменник Олександр Купрін написав своє оповідання «Гранатовий браслет» в далекому 1910 році. Він оповідає про нещасну нерозділеного кохання. Оформлений салат нагадує
Найчастіше ми їмо кабачкову ікру або звичайну рибну, мало хто пробував таку закуску з грибів. Насправді це дуже смачно і досить незвично! Якщо ви ще ніколи не їли ікру з грибів,
Мало хто знає, що з доступних всім продуктів можна приготувати некалорійне і дуже корисне перша страва – борщ. Його можна подати гарячим в холодну пору року, а також холодним в
Перші котлети почали робити в Європі. Вони сильно відрізнялися від тієї страви, яку готували в дитинстві наші бабусі. Спочатку це були просто шматки м'яса на реберцях. В Росію
Рецепти призначені для тих, хто любить пробувати нові супи. Всім відомо, що найчастіше юшку готують з сьомги, коропа, осетра, але сьогодні ми вирішили виділитися і взяли миня.
Кожна господиня починає підготовку до свят задовго до їх початку, а пов'язано це з тим, що кожне нове і цікаве блюдо, потрібно приготувати заздалегідь і дегустувати, бажано
Борщ – це вид холодної літнього супу. Базовими умовами для даного першого страви виступають: буряк в сирому, запеченому або відвареному вигляді; свіжа рубана зелень.
Пити чай з молоком або з лимоном і цукром нецікаво. Звичайно, його можна доповнити улюбленими цукерками або тістечком, але це все одно не те. Для того щоб урізноманітнити цю
Всі ми звикли, що якщо пиріг, то обов'язково солодкий або в крайньому випадку запіканка. Але чи пробували ви коли-то осетинський пиріг? Сьогодні він у нас з різними начинками,
Хмиз знайомий кожному з дитинства. Порадуйте рідних — побалуйте їх спогадами з дитинства! Рецептів і методів приготування дуже багато, а який з них краще підійде вам —
Солянка – це традиційне російське блюдо, яке вариться на густому бульйоні з великою кількістю пряних, гострих спецій. Жодна солянка не обходиться без кислуватих
Будь-яке м'ясо, приготоване на сковороді, є дуже шкідливою і важкою для роботи шлунка їжею. Існує прекрасна альтернатива сковороді – духовка або аерогриль. Для того щоб ще
Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і
У цій статті ми розглянемо рецепт некапризного і многовариационного торта «Трухлявий пень»(як на фото). Свою назву це кондитерський виріб отримало за зовнішню
Салат «Шапка Мономаха» готують практично всі господині. Він подобається багатьом завдяки смаковим якостям і оригінальності оформлення. Вишуканість прикраси обмежується
Солянкою називають дуже наваристий суп з характерною кислинкою. Крім того, є і друга страва, до складу якого обов'язково входять капуста і м'ясо. Як би там не було, це дуже
Всім з дитинства знайомий бабусин суп зі свіжої кропиви з приємним ароматом і ніжною кислинкою. З часом оцінюєш не тільки смак, але і корисні якості щів. Адже молода кропива
Застосування різних трав у налаштуванні і консервованих запасах чудово позначається на властивостях заготовок. Люди вже давно примітили користь м'яти, меліси, липи, які
