
Не варто думати, що з курячих крилець можна приготувати тільки бульйон. З них можна робити величезну кількість смачних страв – смажити з овочами, готувати на грилі, запікати з

Для того щоб куряче м'ясо стало більш ніжним і набуло чудовий смак і аромат, його обов'язково перед приготуванням потрібно замаринувати. Для маринадів використовується

Підливи на сьогоднішній день мають широке поширення в кулінарії, вони грають важливу роль в оригінальному смаку страви, роблять гарніри соковитими і ніжними, надають їм

Немає кращого поєднання, ніж сир з м'ясом. Приготувати прекрасне блюдо «М'ясо по-французьки» нескладно, достатньо просто скористатися рецептами нижче. М'ясо

М'ясо індички відрізняється соковитістю і ніжністю. При правильній обробці та дотриманні всіх правил приготування з нього можна приготувати різноманітні страви, які

При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним

Тандир використовувався для приготування страв і обігріву у народів, що населяли Азію, Південну Росію. Зараз ця піч отримала велику популярність на всій території нашої

З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви

Курка так само затребувана в кулінарії, як сіль або вода, настільки часто ми з неї щось готуємо. Цю птицю ми відварюємо, засмажуємо в духовці, в рукаві, додаємо в салати, пироги

М'ясо кролика не тільки ніжне, але і дієтичне. Його рекомендується давати діткам в період прикорму, так як воно легкозасвоюване і не містить грубих волокон. Готувати

Чорнослив і м'ясо – це прекрасно поєднуються продукти. Їх разом тушкують, смажать, роблять рулети, запікають. Пропонуємо розглянути найвдаліші рецепти страв з цими

Існує величезна кількість рецептів шинки в мультиварці. В залежності від типу м'яса і використовуваного обладнання, вона буде готуватися від 1.5 до 4 годин. Різні набори

Якщо ви любитель соковитих реберець, але до літа і вуличного гриля ще далеко, пропонуємо вам приготувати їх в духовці. Це можна зробити прямо зараз, якщо є бажання і трохи

Підлива – це гарячий соус, який подають до різних гарнірів. Відрізняться підлива від звичайних соусів тим, що її основа — це сік, який виділяють м'ясо, гриби або овочі при

Найчастіше беруть молоду качку і готують її з додаванням яблук, різних видів капусти, картоплі. Для повноти картини приготоване блюдо посипають подрібненою зеленню. Качка,

Гамбургери донині вважаються найбільш популярним різновидом фаст-фуду. Нескладно здогадатися, в чому заслуга пишною булочки з котлетою і овочами всередині, адже такий

Котлети з курячого м'яса «Ніжність» дуже прості у приготуванні. Але в результаті виходить дуже ніжне, повітряне і неймовірно смачне блюдо, яке обов'язково порадує всіх

Курка з кунжутом — .то поєднання можна вже сміливо назвати класичним. Не тільки в ресторанах популярні такі блюда, але і в точках швидкого харчування. Так що ви просто

Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і

Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і

Яловичий мову в незалежності від способу приготування прийнято вважати делікатесом. У цьому продукті міститься величезна кількість вітамінів, мінералів і заліза. Лікарі

Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень

Запечений гусак ототожнює собою свято і сімейний затишок. Це блюдо готують господині по всьому світу, прагнучи порадувати своїх близьких і зв'язати воєдино покоління.

Зазвичай гомілку індички готують на урочисті заходи. Вона достатня велика, її довго запікають в електродуховці в рукаві, з гарніром, під різними соусами, а потім нарізають на

Не всім відомо, що в такому субпродукте, як свинячі вушка, міститься величезна кількість корисних для людини поживних речовин. У них не тільки мінерали, але і вітаміни. Хоча є і

Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на

Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як

Котлети — напевно, важко знайти, що може бути звичніше для звичайного російського людини. М'ясо курки використовується в якості бази. Наявністю їх на столі навряд чи можна

Здається, це блюдо саме звичайне. Але на ділі смак і аромат його просто незабутні! Солодкий перець, соковите м'ясо та багато інших овочів і добавок створюють справжню

Якщо котлети, тефтелі, битки вже набридли, то є сенс дізнатися про новий спосіб приготування будь-якого виду м'яса. М'ясо по-албанською – це не тільки швидко, просто, але і

Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки

Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної

Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду

Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з

З давніх часів людина стала вживати м'ясо. Воно допомагало підвищити працездатність, відновити сили після важкого дня. З кожним роком люди удосконалювали страви,

Останнім часом шашлик з риби, яловичини, овочів все частіше стали готувати в електродуховці на домашній кухні. Але на першому місці у списку джерел для нього варто курка,

Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і

Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.

М'ясо курятини завжди є у продажу, воно володіє високими дієтичними властивостями. Цей продукт відрізняється невисокою вартістю, тому часто вибір падає саме на нього.

Напевно, вже багато чули про таку страву, як запечена курка на пляшці. Ось тільки, як приготувати дійсно смачне і соковите куряче м'ясо, мало хто знає. А адже при запіканні цим

Хіба можна відмовитися від смачних яловичих реберець? А якщо вони подаються з гарніром, який просочився м'ясним соком? Таке приголомшливе блюдо дуже зручно готувати в

Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її

Якщо зазвичай приготоване куряче м'ясо не влаштовує своїми смаковими якостями, варто спробувати приготувати його в кефірі, завдяки чому воно стане м'яким і ніжним на смак.

Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі

Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш

Якщо ви любите соковите і смачне м'ясо, обов'язково збережіть собі наші сьогоднішні рецепти. Ми будемо готувати на грилі і сковороді-гриль, так що буде не лише смачно і

Пропонуємо вам дуже просте і легке блюдо, яке може бути подано не тільки до буденного столу в якості обіду або вечері. Це запечена курка в духовці в пакеті. Таке блюдо можна

Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому

Крім того, що куряча печінка смачна, ніжна, вона ще й корисна. Страви з неї їдять у багатьох країнах. Її радять вживати при перевтомі, анемії, поганому зорі, захворюваннях