Кажуть, баранину набагато краще гасити, а не смажити. А ми можемо довести зворотне. Якщо підійти до цієї справи з розумом і потрібними овочами, можна отримати приголомшливе
Підливи на сьогоднішній день мають широке поширення в кулінарії, вони грають важливу роль в оригінальному смаку страви, роблять гарніри соковитими і ніжними, надають їм
Найбільш часто індиче м'ясо готується в духовці. У новачків не завжди може вийти цей процес, оскільки продукт досить специфічний, що потребує індивідуального підходу. Для
М'ясо індички відрізняється соковитістю і ніжністю. При правильній обробці та дотриманні всіх правил приготування з нього можна приготувати різноманітні страви, які
При виникненні бажання отримати неординарний шашлик, м'ясо кролика стане найбільш вдалим варіантом. М'ясо цього невеликого звірка відрізняється поживністю і відмінним
Тандир використовувався для приготування страв і обігріву у народів, що населяли Азію, Південну Росію. Зараз ця піч отримала велику популярність на всій території нашої
Курка так само затребувана в кулінарії, як сіль або вода, настільки часто ми з неї щось готуємо. Цю птицю ми відварюємо, засмажуємо в духовці, в рукаві, додаємо в салати, пироги
М'ясо кролика не тільки ніжне, але і дієтичне. Його рекомендується давати діткам в період прикорму, так як воно легкозасвоюване і не містить грубих волокон. Готувати
Немає кращого поєднання, ніж сир з м'ясом. Приготувати прекрасне блюдо «М'ясо по-французьки» нескладно, достатньо просто скористатися рецептами нижче. М'ясо
Якщо ви любитель соковитих реберець, але до літа і вуличного гриля ще далеко, пропонуємо вам приготувати їх в духовці. Це можна зробити прямо зараз, якщо є бажання і трохи
З появою фольги у всіх кулінарів з'явилася прекрасна можливість готувати у неї різноманітні страви. Запікають в ній рибні, м'ясні, овочеві страви і птицю. З нашої статті ви
Чорнослив і м'ясо – це прекрасно поєднуються продукти. Їх разом тушкують, смажать, роблять рулети, запікають. Пропонуємо розглянути найвдаліші рецепти страв з цими
Котлети з курячого м'яса «Ніжність» дуже прості у приготуванні. Але в результаті виходить дуже ніжне, повітряне і неймовірно смачне блюдо, яке обов'язково порадує всіх
Підлива – це гарячий соус, який подають до різних гарнірів. Відрізняться підлива від звичайних соусів тим, що її основа — це сік, який виділяють м'ясо, гриби або овочі при
Існує величезна кількість рецептів шинки в мультиварці. В залежності від типу м'яса і використовуваного обладнання, вона буде готуватися від 1.5 до 4 годин. Різні набори
Курка з кунжутом — .то поєднання можна вже сміливо назвати класичним. Не тільки в ресторанах популярні такі блюда, але і в точках швидкого харчування. Так що ви просто
Гамбургери донині вважаються найбільш популярним різновидом фаст-фуду. Нескладно здогадатися, в чому заслуга пишною булочки з котлетою і овочами всередині, адже такий
Найчастіше беруть молоду качку і готують її з додаванням яблук, різних видів капусти, картоплі. Для повноти картини приготоване блюдо посипають подрібненою зеленню. Качка,
Яловичий мову в незалежності від способу приготування прийнято вважати делікатесом. У цьому продукті міститься величезна кількість вітамінів, мінералів і заліза. Лікарі
Які незвичайні страви можна приготувати з яловичих легенів? Наведемо корисні і смачні рецепти, які внесуть різноманітність у ваш раціон харчування. Як правильно вибрати і
Запечений гусак ототожнює собою свято і сімейний затишок. Це блюдо готують господині по всьому світу, прагнучи порадувати своїх близьких і зв'язати воєдино покоління.
Котлети — напевно, важко знайти, що може бути звичніше для звичайного російського людини. М'ясо курки використовується в якості бази. Наявністю їх на столі навряд чи можна
Люля-кебаб (Lula kebab) в перекладі з мови тюрків – «смажена м'ясна трубка», є національним блюдом народів Кавказу і Середньої Азії. Особливу популярність ця страва має на
Страви в духовці можна віднести сміливо до здорового харчування. Вони готуються практично без масла або іншого жиру, скоринка не засмажується, а запікається, тому і рівень
Яловичина – досить корисний продукт, однак не всім господиням під силу смачно її приготувати. Часто вона виходить жорсткою і прісною. Однак, маючи на кухні такий прилад як
Сьогодні всі знають, що шашлик з яловичої печінки — чудове блюдо для домочадців і гостей. Зробити його не так складно, як можна подумати. Які існують рецепти його приготування і
Здається, це блюдо саме звичайне. Але на ділі смак і аромат його просто незабутні! Солодкий перець, соковите м'ясо та багато інших овочів і добавок створюють справжню
Зазвичай гомілку індички готують на урочисті заходи. Вона достатня велика, її довго запікають в електродуховці в рукаві, з гарніром, під різними соусами, а потім нарізають на
Не всім відомо, що в такому субпродукте, як свинячі вушка, міститься величезна кількість корисних для людини поживних речовин. У них не тільки мінерали, але і вітаміни. Хоча є і
Соковитий м'ясний рулет – те, що обов'язково повинно потрапити на ваш обідній стіл. Він настільки хороший, що у нас просто немає слів, одні захоплення! Тому тут тільки
Приготувати смачний в'ялений м'ясний продукт можна з будь-якого м'яса, не тільки зі свинини, але і з будь-якої птиці, а також м'яса, привезеного з полювання. Термічної
Страви зі свинини здавна займають основні позиції в багатьох кухнях світу. Це і всіма улюблений шашлик, різноманітні стейки і медальйони. Варіантів приготування цього виду
З давніх часів людина стала вживати м'ясо. Воно допомагало підвищити працездатність, відновити сили після важкого дня. З кожним роком люди удосконалювали страви,
М'ясо курятини завжди є у продажу, воно володіє високими дієтичними властивостями. Цей продукт відрізняється невисокою вартістю, тому часто вибір падає саме на нього.
Мультиварка сьогодні полегшує життя будь-якої господині, особливо тієї, в якій не так багато часу для кулінарії. Курка ж ідеальний варіант для швидкого обіду або вечері – її
Свинячу рульку можна приготувати по багатьом цікавим рецептами: її запікають як самостійне блюдо або разом з гарніром, тушкують у вині, пиві, готують з овочами. Бульйон з
Якщо котлети, тефтелі, битки вже набридли, то є сенс дізнатися про новий спосіб приготування будь-якого виду м'яса. М'ясо по-албанською – це не тільки швидко, просто, але і
Останнім часом шашлик з риби, яловичини, овочів все частіше стали готувати в електродуховці на домашній кухні. Але на першому місці у списку джерел для нього варто курка,
Курка, запечена в духовці, та ще й з засмаженою золотистою скоринкою, у багатьох відразу викликає відчуття апетиту. Звичайно, мало хто зможе встояти перед цим ароматним і
Напевно, вже багато чули про таку страву, як запечена курка на пляшці. Ось тільки, як приготувати дійсно смачне і соковите куряче м'ясо, мало хто знає. А адже при запіканні цим
Практично кожен ранок у багатьох починається з чашки гарячого чаю й бутерброд з ковбасою. Але сьогодні дуже часто на прилавках магазинів можна зустріти неякісний продукт.
Приготувати яловичі ребра просто. Все, що вам знадобиться, так це овочі і приправи, соуси і сухе вино в якості маринаду. Яловичі реберця, ловлення в духовці в гранатовому соусі
Якщо зазвичай приготоване куряче м'ясо не влаштовує своїми смаковими якостями, варто спробувати приготувати його в кефірі, завдяки чому воно стане м'яким і ніжним на смак.
Свинина в будь-якому вигляді виходить смачно, але відбивні з неї явно є улюбленою стравою більшості людей. Хіба хтось відмовиться від соковитого шматка свинини в цікавому
Крім того, що куряча печінка смачна, ніжна, вона ще й корисна. Страви з неї їдять у багатьох країнах. Її радять вживати при перевтомі, анемії, поганому зорі, захворюваннях
Пропонуємо вам дуже просте і легке блюдо, яке може бути подано не тільки до буденного столу в якості обіду або вечері. Це запечена курка в духовці в пакеті. Таке блюдо можна
Приємно у весняну теплу погоду, особливо під час тривалих вихідних вибратися з друзями на природу. І яка ж вилазка за місто може обійтися без запашного, смачного шашлику?
Антрекот – це шматок воловьего м'яса, вирізаного між ребрами у вигляді медальйона або більш великого шматка з долоню. Відноситься дане блюдо до французької кухні. У більш
Ростбіф є стравою високої кухні, без нього важко уявити меню розкішного ресторану або затишній кав'ярні. Розберемося, що це за страва, які є секрети його приготування, а також