М'ясо індички – одне з найбільш корисних і дієтичних видів. Цікавий факт – м'ясні волокна цієї птиці містять в собі достатню кількість натрію, або просто солі. Тому готувати її
Завдяки своєму складу і властивостям вівсяна мука вважається однією з найбільш корисних і доступних. Високий вміст білка, харчових волокон, амінокислот, мікроелементів і
Серед кондитерських напівфабрикатів перше місце можна сміливо віддати бісквіту. Він може стати основою для торта, тістечка (наприклад, «картопля»), рулету або просто
Багато жінок на дієті часто зриваються, тому що змушені витрачати в 2 рази більше часу на приготування двох різних раціонів харчування: дієтичного для себе і спокусливо
Природа багата на натуральні продукти, цілюща сила яких може повністю вилікувати безліч хвороб, а в деяких випадках і не допустити їх розвиток в організмі. Один з таких
Завдяки багатому вітамінному складу та специфічному екзотичному смаком лимон користується великим попитом у населення. Цей фрукт застосовують в кондитерському,
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Тірамісу – десерт, який у класичному виконанні готується з додаванням сирих яєць, але якщо немає бажання ризикувати, можна приготувати його і без них. Безпечний і одночасно
Двостулкові молюски, мідії улюблені гурманами і дієтологами за їх смакові якості, низьку калорійність, практично повна відсутність жирів і вуглеводів, а також великий
Шматок м'яса, приготований цілком зі спеціями і ароматними травами – найкраще прикраса святкового і повсякденного столу. Це древній спосіб приготування видобутку, наші
Вишня – широко розповсюджене дерево на просторах колишнього союзу. До його плодам всі звикли з дитинства і не усвідомлюють, наскільки чудовий склад в одній маленькій ягідці.
Пироги та пиріжки — улюблені ласощі кожного. Це блюдо бере свої витоки ще з царської Русі. Гостинність багатьох російських господинь оцінювали по тому, як були приготовані
Свинячі реберця — це дуже поживний і дуже ситний продукт. Вони відмінно поєднуються з будь-якими гарнірами – з овочами, крупами, салатами і підливою з різних соусів. Якщо ви
Курка – один з найпоширеніших сортів м'яса, які традиційно використовуються в приготуванні різних страв. Суп найчастіше готують з грудки або крилець, перший варіант – більш
Як приготувати максимально простий, але оригінальний і навіть корисний десерт? Легко! Для цього потрібно йогурт, причому як натурального, так і будь-якого іншого смаку.
Риба поживна і прекрасна в будь-якому вигляді. Різноманітність можливостей творити в кулінарному плані страви з неї величезна. Рибка може не вгадуватися на тарілці, а
Для того щоб приготувати смачний і приємний десерт, не потрібно кваліфікація досвідченого кулінара. Сирне печиво «Трикутники» — це випічка спеціально для тих, хто любить
Соєвий соус – продукт, яким ми зобов'язані Азії. Цей продукт, одержуваний шляхом зброджування соєвих бобів, чудово підходить для приготування багатьох страв: риби, м'яса,
Навряд чи наші далекі предки розуміли, що морква містить цілий комплекс корисних речовин, але, вживаючи її в їжу протягом багатьох поколінь, досвідченим шляхом прийшли до тих
Важливою частиною корисного і правильного раціону харчування людини є гарячі страви. До них відносять і супи, які готуються в самому різноманітному вигляді. У
Картопля по-французьки – це страва з ароматною і хрусткою скоринкою, відоме ще під назвою Гратен. Придуманий він був французькими бідняками, які через брак грошей на олію не
Корисна і поживна сочевиця готується досить швидко. Вона ідеально підходить на гарнір як в літній період, так і в зимовий. Зігріваюча, поживна, неймовірно смачна і
Слово «равіолі» все більше і більше на слуху у громадян нашої країни. А що це таке, власне, і чому так стали називати всіма улюблені пельмені? Давайте розберемося. Равіолі — це
У багатьох з нас з теплої пори в морозилці лежать контейнери з ягодами, але не всі знають, що можна створити з них. Якщо ви з таких людей, то зараз ми познайомимо вас з кращої
Ось і зима вже не за горами. Всі господині запасають овочі на зиму і займаються заготівлями. Які ж рецепти салату з буряка та моркви на зиму є найбільш виграшними? Салат з буряка
Айва — незвичайний плід, що зовні нагадує яблуко. Але багато хто не вважають його краще вживати в сирому вигляді. Так як айва має кислуватий смак і до того ж ще в'яже. Але якщо
Завжди може вийти ситуація, при якій гості опиняться вже піднімаються по сходах, а в будинку не буде нічого до чаю. Але якщо в будинку є мікрохвильовка, то проблем немає, тому що
Ніжне куряче філе по праву вважається одним із самих смачних і дієтичних. А його тонкий смак відмінно поєднується з безліччю різних продуктів. Тому зовсім не дивно, що існує так
Курячі сердечка, приготовані з любов'ю і з використанням деяких секретів, стають неймовірно смачним блюдом. Мініатюрні розміри субпродукту не віднімають його позитивних
Кабачки настільки впевнено зайняли місце в нашому раціоні, що за уявною простотою і доступністю цього овоча (хоча, з точки зору ботаніки, це ягода) ми, часом незаслужено
Варіацій на тему домашньої випічки існує дуже багато, але безперечний лідер серед пирогів – шарлотка. Вона може стати основою для сніданку, десертом на обід або вечерю, або
Якщо ви щасливчик і у вас є цілий свинячий окіст, необхідно вміти його смачно запекти. Такого шматка м'яса вистачить надовго, і він може служити не просто закускою, а й
На Русі дріжджі не використовувалися для випічки хліба. Для цього робили закваску. Вона діє нітрохи не гірше і набагато довше зберігається. А можна спекти хліб і зовсім без
Асорті на зиму з маринованих овочів – ароматне, просте у приготуванні десерт, який дозволить взимку насолодитися смаком всіх літніх овочів відразу. Кращий рецепт заготівлі
Приготувати печиво на домашній кухні можна з легкістю, навіть не маючи великих кулінарних талантів. При цьому допускаються експерименти з інгредієнтами, додаючи в тісто
Чіабатта – це різновид італійського білого хліба. Вона має пористу та повітряної структурою, а зверху покрита хрусткою скоринкою. Приблизно з кінця 90-х років цей вид хліба
Смачні і ароматні котлети з підливою – одне з найулюбленіших страв у багатьох сім'ях. Готувати їх дуже просто і легко, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати
Буряк – звичний для нашої країни коренеплід, без якого не обходиться приготування бурячників, салатів і вінегретів, різних супів. З'явилася вона у нас під час існування
Буряк – овоч, який присутній на столах часто, тому багато людей не роблять з нього заготовок, бо з нього можна завжди зробити свіжий салат. Але, незважаючи на те, що багато хто не
Ресторанні страви є смачними і ароматними. Відтворити деякі з рецептів можна в домашніх умовах. Одним з самих незвичайних є приготування копченостей. Свинячі вуха поєднують
Завдяки появі силіконових форм для випічки робота господинь на кухні зменшилася вдвічі. Оскільки ці форми не вимагають додаткових маніпуляцій перед випіканням і дуже легко
Хто не любить дивовижно смачне блюдо — запечену в духовці ароматну курячу грудку? Привабливість її в тому, що грудка – продукт низькокалорійний. Але з іншого боку, дієтичні
Медівник (медовий торт) – один з найбільш смачних і всім відомих десертів. Його готують на свята й у вихідні, вдосконалюють і додають секретні інгредієнти. Але головне те, що
Дуже великою популярністю зараз набирають різні салати з додаванням в них моркви по-корейськи. Це і недивно, так як на приготування такого салату не потрібно багато вашого
Збиті вершки — це дивовижне ласощі з ніжною і повітряної консистенції. Їх часто використовують для різноманітних десертів, випічки, для фруктів і інших солодких страв. У
Нагетси – дуже смачні і легкі при приготуванні напівфабрикати з м'яса птиці. Їх можна готувати різними способами, наприклад, в мікрохвильовій печі. Цей спосіб приготування
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
Всі звикли їсти тільки м'якоть кавуна, тим часом викидаючи сміття в його кірки. А даремно! Адже завбачливі господині вже давно варять смачне, незвичайне і ароматне варення з
Мало хто не любить пікантного смаку копченої риби, особливо, якщо це скумбрія, адже вона не тільки дуже ароматна і в міру жирна, але ще і корисна риба. Правда, зазвичай всі звикли