Рецепти страв

Завдяки багатому вітамінному складу та специфічному екзотичному смаком лимон користується великим попитом у населення. Цей фрукт застосовують в кондитерському,
Охолоджуючий напій, що бадьорить в спекотний літній день — що може бути краще? Деякі знають, що дуже добре втамовує спрагу холодний кави з льодом. Це напій, який по своєму смаку
Пироги та пиріжки — улюблені ласощі кожного. Це блюдо бере свої витоки ще з царської Русі. Гостинність багатьох російських господинь оцінювали по тому, як були приготовані
Навряд чи наші далекі предки розуміли, що морква містить цілий комплекс корисних речовин, але, вживаючи її в їжу протягом багатьох поколінь, досвідченим шляхом прийшли до тих
Принадність голубці з молодої капусти в тому, що листя швидко і легко з неї знімаються, хоча деколи потрібно залити їх окропом і почекати хвилинку-другу. Традиційний рецепт
Ви знаєте, чули щось про профитролях? Якщо ні, то сьогодні ви дізнаєтеся все, що можливо. Якщо ж вже в курсі, то повірте, дізнаєтеся для себе багато нового та корисного!
М'ясо індички – одне з найбільш корисних і дієтичних видів. Цікавий факт – м'ясні волокна цієї птиці містять в собі достатню кількість натрію, або просто солі. Тому готувати її
У багатьох з нас з теплої пори в морозилці лежать контейнери з ягодами, але не всі знають, що можна створити з них. Якщо ви з таких людей, то зараз ми познайомимо вас з кращої
Ніжне куряче філе по праву вважається одним із самих смачних і дієтичних. А його тонкий смак відмінно поєднується з безліччю різних продуктів. Тому зовсім не дивно, що існує так
Важливою частиною корисного і правильного раціону харчування людини є гарячі страви. До них відносять і супи, які готуються в самому різноманітному вигляді. У
Для того щоб приготувати смачний і приємний десерт, не потрібно кваліфікація досвідченого кулінара. Сирне печиво «Трикутники» — це випічка спеціально для тих, хто любить
Качині ніжки не так часто можна зустріти на звичному столі, як, наприклад, курячі, але це зовсім не означає, що вони несмачні. Качине м'ясо саме по собі більш жорстке, окіст її
Адепти правильного харчування практикують певне правило – вживання в їжу риби хоча б 3-4 рази на тиждень. Саме тому постає питання про різноманітність в домашній скарбничці
Смачні і ароматні котлети з підливою – одне з найулюбленіших страв у багатьох сім'ях. Готувати їх дуже просто і легко, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати
Шматок м'яса, приготований цілком зі спеціями і ароматними травами – найкраще прикраса святкового і повсякденного столу. Це древній спосіб приготування видобутку, наші
Завдяки появі силіконових форм для випічки робота господинь на кухні зменшилася вдвічі. Оскільки ці форми не вимагають додаткових маніпуляцій перед випіканням і дуже легко
Сьогодні ми розповімо вам декілька варіантів смачною і соковитою начинки для біляшів. Крім цього, ми запропонуємо приготувати повноцінні біляші з домашнім фаршем, а також
Риба вважається дуже смачним й корисним продуктом, який відмінно підходить для повсякденного, святкового і навіть дієтичного меню. Вона відмінно поєднується з різними
Соєвий соус – продукт, яким ми зобов'язані Азії. Цей продукт, одержуваний шляхом зброджування соєвих бобів, чудово підходить для приготування багатьох страв: риби, м'яса,
Курячі сердечка, приготовані з любов'ю і з використанням деяких секретів, стають неймовірно смачним блюдом. Мініатюрні розміри субпродукту не віднімають його позитивних
Курка – один з найпоширеніших сортів м'яса, які традиційно використовуються в приготуванні різних страв. Суп найчастіше готують з грудки або крилець, перший варіант – більш
Двостулкові молюски, мідії улюблені гурманами і дієтологами за їх смакові якості, низьку калорійність, практично повна відсутність жирів і вуглеводів, а також великий
Картопля по-французьки – це страва з ароматною і хрусткою скоринкою, відоме ще під назвою Гратен. Придуманий він був французькими бідняками, які через брак грошей на олію не
З медової браги можна отримати відмінний смак, міцний і ароматний самогон. Не варто плутати «медовуху» з самогоном з меду — це два різних поняття. Самогон на основі меду женуть
Корисна і поживна сочевиця готується досить швидко. Вона ідеально підходить на гарнір як в літній період, так і в зимовий. Зігріваюча, поживна, неймовірно смачна і
Тірамісу – десерт, який у класичному виконанні готується з додаванням сирих яєць, але якщо немає бажання ризикувати, можна приготувати його і без них. Безпечний і одночасно
Природа багата на натуральні продукти, цілюща сила яких може повністю вилікувати безліч хвороб, а в деяких випадках і не допустити їх розвиток в організмі. Один з таких
З настанням осені багато йдуть у ліс за збором грибів, в цей час як раз починається самий пік їх активного росту. Часто грибники приходять з лісу з повними кошиками і мішками
Варення на Русі варили з давніх-давен, причому спочатку воно називалося «увар» і являло собою ягоди, зварені до желеподібного стану разом з медом. Сьогодні склад варення
У багатьох будинках прийнято проводити чаювання кожен вечір, коли вся сім'я після важкого трудового дня збирається за одним столом, діляться враженнями, розпиваючи при
Буряк – звичний для нашої країни коренеплід, без якого не обходиться приготування бурячників, салатів і вінегретів, різних супів. З'явилася вона у нас під час існування
Якщо ви щасливчик і у вас є цілий свинячий окіст, необхідно вміти його смачно запекти. Такого шматка м'яса вистачить надовго, і він може служити не просто закускою, а й
Чіабатта – це різновид італійського білого хліба. Вона має пористу та повітряної структурою, а зверху покрита хрусткою скоринкою. Приблизно з кінця 90-х років цей вид хліба
Завжди може вийти ситуація, при якій гості опиняться вже піднімаються по сходах, а в будинку не буде нічого до чаю. Але якщо в будинку є мікрохвильовка, то проблем немає, тому що
Вишня – широко розповсюджене дерево на просторах колишнього союзу. До його плодам всі звикли з дитинства і не усвідомлюють, наскільки чудовий склад в одній маленькій ягідці.
Головний критерій при виборі червоного вина – це не «вік» напою і навіть не його ціна, а сполучуваність зі стравами, які ви зібралися подавати до нього. Традиції вживання
Лімончелло – це алкогольний лимонний напій, який прийшов до нас із далекої Італії. За смаком він виходить вельми незвичайним, але в той же час неймовірно смачним. Хоч для декого
Смак тюфтельок знайомий кожному з нас: соковиті і ароматні, в акомпанементі з повітряним картопляним пюре, вони створювали ідеальний тандем для щільного обіду або вечері
Макова начинка традиційно використовується в багатьох рецептах випічки. З неї готують пироги, булочки, рулети і всіляке печиво. Також вона часто використовується в якості
Хто не любить дивовижно смачне блюдо — запечену в духовці ароматну курячу грудку? Привабливість її в тому, що грудка – продукт низькокалорійний. Але з іншого боку, дієтичні
Медівник (медовий торт) – один з найбільш смачних і всім відомих десертів. Його готують на свята й у вихідні, вдосконалюють і додають секретні інгредієнти. Але головне те, що
Приготувати печиво на домашній кухні можна з легкістю, навіть не маючи великих кулінарних талантів. При цьому допускаються експерименти з інгредієнтами, додаючи в тісто
Еклери являють собою подовжені пиріжки з заварного тіста, які наповнюють кремом або згущеним молоком, а зверху поливають глазур'ю. Приготування десерту може здатися
Кожна господиня хоч раз в житті побувала в незручній ситуації, коли на порозі з'являються несподівані гості. В голові гарячково проносяться думки: як вийти з положення і з чого
Ресторанні страви є смачними і ароматними. Відтворити деякі з рецептів можна в домашніх умовах. Одним з самих незвичайних є приготування копченостей. Свинячі вуха поєднують
Скумбрія – дуже жирна і дуже корисна риба, улюблена всіма росіянами. Хто зможе відмовити собі в задоволенні скуштувати її з гарячою картоплею? Найбільше у нас поширене
Кабачки настільки впевнено зайняли місце в нашому раціоні, що за уявною простотою і доступністю цього овоча (хоча, з точки зору ботаніки, це ягода) ми, часом незаслужено
Баранина – це легко засвоюване м'ясо, його можна гасити, варити, солити, коптити і парити. Дане м'ясо відрізняється тим, що не кожен може зробити з нього смачне і соковите
Курячі сердечка – відносно недорогий субпродукт, який сьогодні можна купити в будь-якому магазині і практично будь-якій кількості, тоді як раніше це було чи не делікатесом в
Сир багатий білком і вітамінами, і навіть після теплової обробки страви з нього не втрачають корисності. Вживання сиру допоможе зміцнити нервову систему і кістковий скелет,