Рецепти страв

М'ясні відбивні – апетитне і ситне блюдо для обіду або вечері, яке, до того ж, дуже просто готувати. Оригінальний смак м'яса додадуть запечені разом з ним ананаси і сир. Блюдо
Голубці – страва, яке не може залишити байдужим жодного людини. Соковита, м'ясна начинка, ніжна капуста, смачна підлива – головні складові справжніх голубців. Навчитися
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
Печериці частіше інших грибів зустрічаються на нашому столі. По-перше, це обставина зумовлено їх смаком, а по-друге, безсумнівною користю печериць, адже до їх складу
У нашій країні кукурудзяна каша з'явилася не так давно. Незважаючи на це, вона вже завоювала любов до себе і користується великим попитом серед багатьох людей. Але не тільки за
З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу
Дієтичне м'ясо птиці, крім своїх харчових якостей, має ще одна перевага, яку цінують зайняті господині, – воно дуже швидко готується. Буквально за лічені хвилини з простого
Цибульні кільця в паніровці, клярі – це досить просте блюдо, проте дуже трудомістка, так як за один захід можна підсмажити не більше чотирьох – п'яти штук, більше не ляже на
Багато хто знає про користь риби і її бажано вживати два рази в тиждень. Готувати її можна різними способами – смажити до хрусткої скоринки, запікати з картоплею, тушкувати з
Коли гості вже на порозі – на допомогу прийде готове листкове дріжджове тісто. За ціною заготовку можна назвати доступною, і можна знайти в супермаркеті. А випічка нічим не
Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх
Про те, що желатин широко застосовується в кулінарії, знає, напевно, кожна господиня. Його додають в холодець, холодець, на його основі готують різноманітні десерти. Не
Попереду осіння пора. А це означає, що підходить час готуватися до походів за грибами. Одними з найбільш пам'ятних грибів є лисички. Своє незвичне назва гриби отримали з-за
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
Колись заморський бульбоплоди картоплю давно став народним улюбленцем. Його варять, смажать, запікають, гасять з м'ясом і овочами. Всі способи приготування не піддаються
Всім відомо, що боби – це дуже ситно і корисно. Для вегетаріанців вони цілком і повністю замінюють тваринний білок. Якщо ви любите різні каші, то цей варіант вам підходить!
Спаржева квасоля, на думку багатьох дієтологів, є низькокалорійним і в теж час дуже поживним продуктом. У неї входить високий рівень корисних речовин і вітамінів, які так
Червона смородина ще в наших предків вважалася однією з найкорисніших ягід. У ній зібраний великий перелік вітамінів, мікроелементів і мінералів, як залізо, калій,
Коли гості вже стукають у двері, а почастувати їх чим – рішення є! Печиво в мікрохвильовці готується за лічені хвилини, а інгредієнти потрібні найпростіші. І зовсім небагато!
Смак цього солодкого ласощі багатьом пам'ятається ще з дитинства. Але зараз рецептів цієї смакоти з'явилася величезна безліч. Побалуйте і ви свого малюка такої солодкої
Зазвичай ідея про печиво виникає тоді, коли залишається трохи невикористаної борошна. З кукурудзяним борошном це виникає набагато частіше. І це дуже гарна ідея! А головне –
Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка
Збиті різним способом вершки – основа для багатьох десертних страв. Ними прикрашають випічку, додають у креми для торта або прошарку, додають до фруктів. Дуже важливо, щоб
Які асоціації виникають, коли згадуються патисони і врожай? Ну звичайно, заготовки на зиму! З патисонів можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму – їх можна солити,
Все частіше використовується опара для замішування дріжджового тіста. Приготувати її самостійно не складе труднощів, а спечена випічка буде ніжною і повітряної. Запорукою
Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
Тим, хто не уявляє свого життя без мучного доповнення до чаю, час посту може здатися справжнім випробуванням. Але, це тільки для тих, хто не знає, що і в піст можна балувати себе
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під
У всі часи господині вигадували різноманітні способи випічки, щоб порадувати своїх домочадців. Деякі рецепти з часом забувалися, інші ж, навпаки, не тільки зберегли
Що найважливіше в приготуванні м'яса? Температура? Спосіб приготування? Ні, найважливіше – це вибір правильного маринаду і його правильне приготування. Саме маринад
Яскраві, легкі, зверху хрусткі, а всередині тягучі, тануть – все це мініатюрні тістечка — макаруни, що завоювали в світі незвичайну популярність. Цей десерт являє собою
Курка шматочками в духовці – це гідне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Куряче м'ясо чудово поєднується зі спеціями, овочами, сиром і часником, тому експериментувати зі
Класичний стейк готують з добірної мармурового м'яса (наприклад – свиняча шия). Стейк з даної частини свинини виходить з хрусткою скоринкою зверху і, в той же час, надзвичайно
Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно,
З найбільш популярних салатів з рибою можна виділити італійський рецепт з тунцем. У нас на Батьківщині він зазнав безліч змін: змінювалися не тільки інгредієнти, але і соуси, і
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
Розглянемо способи приготування консервації з зелених помідорів. Для цієї мети ідеально підходять щільні незрілі плоди середнього розміру, без цяток і червоточин. Начинка
У цій статті вашій увазі представлена підбірка рецептів смачної і корисної рисової каші з запашними яблуками. Базовий рецепт Інгредієнти Кількість рису - півсклянки води -
Горохові — досить поширені рослини, які стали вживати в їжу багато років тому. Консервований продукт з'явився трохи пізніше, проте популярність його від цього способу
Закуски, в яких основними інгредієнтами виступають копчена курка і сухарики, відрізняються легкістю для засвоювання організмом, і ситністю, яку їм надають скибочки сухого
Про користь рибних страв написано чимало літератури. Котлети, приготовлені з риби, відрізняються незвичайним смаком. Якщо їх правильно приготувати, вони виходять дуже
Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше
Перлова крупа одна з самих незвичайних, але дуже корисних. Її використання в харчуванні зумовлені наявністю великої кількості корисних мікроелементів і вітамінів,
Курячі гомілки – це чудовий порційний варіант вечері або обіду. М'ясо у них особливо ніжне, їх зручно їсти, а гарнір підійде будь-який. Запікання в духовці допомагає спецій
Почнемо з того, що огірки є основними інгредієнтами зимових закаток. Кожен сезон люди намагаються загорнути на зиму якомога більше цих смачних овочів. Така закачування стане
Салати в багатьох родинах готуються кожен день, навіть взимку. Це дуже просто і швидко, а допомога організму приносить неоціненну. Якщо хочеться чогось оригінального, варто
Сочевиця вважається царицею бобових культур. Її обожнюють практично всі не тільки за ситний смак, але і різноманітність у приготуванні. Цю культуру дозволено вживати
Зефір — це ласощі, яке одне з небагатьох зберегло з дитинства той же смак і склад його не особливо відрізняється від колишнього. Таке кондитерське диво виробляють всього в двох