
Багато хто з дитинства пам'ятають смак рибних консервів, хто любить їх і досі. Але в даний час непросто знайти натуральний продукт, який не містив би різні добавки і підсилювачі

Влітку так приємно вибратися на природу і посмажити на вогнищі смачне м'ясо, до якого в якості гарніру йдуть запечені там овочі. І, здається, смачніше цього немає нічого на

Голубці – страва, яке не може залишити байдужим жодного людини. Соковита, м'ясна начинка, ніжна капуста, смачна підлива – головні складові справжніх голубців. Навчитися

З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу

Дієтичне м'ясо птиці, крім своїх харчових якостей, має ще одна перевага, яку цінують зайняті господині, – воно дуже швидко готується. Буквально за лічені хвилини з простого

Печериці частіше інших грибів зустрічаються на нашому столі. По-перше, це обставина зумовлено їх смаком, а по-друге, безсумнівною користю печериць, адже до їх складу

У нашій країні кукурудзяна каша з'явилася не так давно. Незважаючи на це, вона вже завоювала любов до себе і користується великим попитом серед багатьох людей. Але не тільки за

Коли гості вже на порозі – на допомогу прийде готове листкове дріжджове тісто. За ціною заготовку можна назвати доступною, і можна знайти в супермаркеті. А випічка нічим не

Цибульні кільця в паніровці, клярі – це досить просте блюдо, проте дуже трудомістка, так як за один захід можна підсмажити не більше чотирьох – п'яти штук, більше не ляже на

Багато хто знає про користь риби і її бажано вживати два рази в тиждень. Готувати її можна різними способами – смажити до хрусткої скоринки, запікати з картоплею, тушкувати з

Про те, що желатин широко застосовується в кулінарії, знає, напевно, кожна господиня. Його додають в холодець, холодець, на його основі готують різноманітні десерти. Не

До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій

Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх

Все частіше використовується опара для замішування дріжджового тіста. Приготувати її самостійно не складе труднощів, а спечена випічка буде ніжною і повітряної. Запорукою

Попереду осіння пора. А це означає, що підходить час готуватися до походів за грибами. Одними з найбільш пам'ятних грибів є лисички. Своє незвичне назва гриби отримали з-за

Колись заморський бульбоплоди картоплю давно став народним улюбленцем. Його варять, смажать, запікають, гасять з м'ясом і овочами. Всі способи приготування не піддаються

Всім відомо, що боби – це дуже ситно і корисно. Для вегетаріанців вони цілком і повністю замінюють тваринний білок. Якщо ви любите різні каші, то цей варіант вам підходить!

Спаржева квасоля, на думку багатьох дієтологів, є низькокалорійним і в теж час дуже поживним продуктом. У неї входить високий рівень корисних речовин і вітамінів, які так

Червона смородина ще в наших предків вважалася однією з найкорисніших ягід. У ній зібраний великий перелік вітамінів, мікроелементів і мінералів, як залізо, калій,

Коли гості вже стукають у двері, а почастувати їх чим – рішення є! Печиво в мікрохвильовці готується за лічені хвилини, а інгредієнти потрібні найпростіші. І зовсім небагато!

Смак цього солодкого ласощі багатьом пам'ятається ще з дитинства. Але зараз рецептів цієї смакоти з'явилася величезна безліч. Побалуйте і ви свого малюка такої солодкої

Зазвичай ідея про печиво виникає тоді, коли залишається трохи невикористаної борошна. З кукурудзяним борошном це виникає набагато частіше. І це дуже гарна ідея! А головне –

Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка

Збиті різним способом вершки – основа для багатьох десертних страв. Ними прикрашають випічку, додають у креми для торта або прошарку, додають до фруктів. Дуже важливо, щоб

Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І

Які асоціації виникають, коли згадуються патисони і врожай? Ну звичайно, заготовки на зиму! З патисонів можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму – їх можна солити,

Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються

Тим, хто не уявляє свого життя без мучного доповнення до чаю, час посту може здатися справжнім випробуванням. Але, це тільки для тих, хто не знає, що і в піст можна балувати себе

М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під

Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення

Курка шматочками в духовці – це гідне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Куряче м'ясо чудово поєднується зі спеціями, овочами, сиром і часником, тому експериментувати зі

Що найважливіше в приготуванні м'яса? Температура? Спосіб приготування? Ні, найважливіше – це вибір правильного маринаду і його правильне приготування. Саме маринад

У всі часи господині вигадували різноманітні способи випічки, щоб порадувати своїх домочадців. Деякі рецепти з часом забувалися, інші ж, навпаки, не тільки зберегли

Яскраві, легкі, зверху хрусткі, а всередині тягучі, тануть – все це мініатюрні тістечка — макаруни, що завоювали в світі незвичайну популярність. Цей десерт являє собою

Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно,

Класичний стейк готують з добірної мармурового м'яса (наприклад – свиняча шия). Стейк з даної частини свинини виходить з хрусткою скоринкою зверху і, в той же час, надзвичайно

Закуски, в яких основними інгредієнтами виступають копчена курка і сухарики, відрізняються легкістю для засвоювання організмом, і ситністю, яку їм надають скибочки сухого

З найбільш популярних салатів з рибою можна виділити італійський рецепт з тунцем. У нас на Батьківщині він зазнав безліч змін: змінювалися не тільки інгредієнти, але і соуси, і

У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»

У цій статті вашій увазі представлена підбірка рецептів смачної і корисної рисової каші з запашними яблуками. Базовий рецепт Інгредієнти Кількість рису - півсклянки води -

Розглянемо способи приготування консервації з зелених помідорів. Для цієї мети ідеально підходять щільні незрілі плоди середнього розміру, без цяток і червоточин. Начинка

Горохові — досить поширені рослини, які стали вживати в їжу багато років тому. Консервований продукт з'явився трохи пізніше, проте популярність його від цього способу

З допомогою соусу можна додати навіть звичного страви нового бачення і смаку. Без нього не обходиться жодне застілля, з ним страву апетитніше, соковитіше і насиченішим.

Про користь рибних страв написано чимало літератури. Котлети, приготовлені з риби, відрізняються незвичайним смаком. Якщо їх правильно приготувати, вони виходять дуже

Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше

Сирна запіканка – це страва, смак яких знайомий нам з дитинства. Вона чудово підійде в якості сніданку та вечері. Основні інгредієнти сирної запіканки: сир, яйця і цукор. Але

Курячі гомілки – це чудовий порційний варіант вечері або обіду. М'ясо у них особливо ніжне, їх зручно їсти, а гарнір підійде будь-який. Запікання в духовці допомагає спецій

Салати в багатьох родинах готуються кожен день, навіть взимку. Це дуже просто і швидко, а допомога організму приносить неоціненну. Якщо хочеться чогось оригінального, варто

Сочевиця вважається царицею бобових культур. Її обожнюють практично всі не тільки за ситний смак, але і різноманітність у приготуванні. Цю культуру дозволено вживати