Рецепти страв

Для кабачків можна підібрати будь-яку начинку. Це може бути і м'ясної жирний фарш, і дієтична курка. Також можна використовувати шинку або гриби. Дуже часто готуються
Живуть біля моря італійці нічого не знають про такий суп, як вуха. Однак їх традиційний томатний суп-пюре з морепродуктів — це справжній шедевр кулінарного мистецтва.
Що це таке? — запитаєте ви. Капкейки – це маленькі тістечка, дуже популярні на Заході. По суті міні-кейки це той же торт, тільки зменшеного розміру, який може стати прикрасою
Ніжне витяжний тісто філо родом із Середземномор'я. Незвичайність у тому, що його напівпрозорі шари не товщі паперового листа, що робить його особливо вразливим, хрустким і
У нашій країні солянка – особливе блюдо. Її часто готують взимку і з чим завгодно: кладуть різні види м'яса, експериментують з кислими інгредієнтами, придумали до неї
Пиріг – це випічка з листкового, дріжджового або здобного тіста. Для начинки застосовують як солодкий наповнювач (повидло, варення, сир, суфле, мак), так і м'ясної, солоний.
Про ліниві вареники і голубці знають багато, а ось ліниві пельмені відомі не всім. Почувши назву рецепта, можна подумати: чому їх так назвали? Відповідь проста: це блюдо
Абрикосове варення з мигдалем – дуже цікаве ласощі. Смак звичайного варення з абрикосів доповнюється мигдальними горіхами, і разом це поєднання понад просто смачне. До того
Бастурма — це в'ялене м'ясо, яке може зберігатися без теплової обробки. Блюдо цілком можливо приготувати самостійно. Простота, простота приготування і відмінний смак —
Розтягаї є печеними пиріжками з тіста з різними інгредієнтами в якості начинки. Їх прийнято подавати до бульйону з курки або риби. Зазвичай давньоруські пиріжки робили
Найчастіше цвітну капусту обсмажують у збитих яйцях. Тим не менш дуже смачним виходить цей овоч, приготований в сухарях. Про те, як приготувати такі подібні страви, розказано
Всі люблять побалувати себе і своїх гостей солодощами. Пропонуємо рецепти однозначних призерів глядацьких симпатій – еклерів, наповнених заварним кремом. Еклери, які є
Не повірите, але сьогодні ми готуємо смачний і в той же час самий простий суп на світі! Це бульйон, і в ньому обов'язково буде локшина. Просто і смачно, як ми любимо. Курячий
Ви просто зобов'язані спробувати те, що ми сьогодні для вас підготували. Звичайно, з першого погляду може здатися, що це нестерпно важко, але це тільки перше враження, далі
Шашлик з індички — дуже смачна страва. Можливо, воно не таке популярне, як шашлик зі свинини або баранини, але це не означає, що цей шашлик чомусь гірше. Найголовніше — правильно
Щільний сніданок або ситний обідній перекус з сосисок в клярі може стати не тільки самим основним прийомом їжі за день, але і відмінним способом порадувати рідних за сімейним
Ви обов'язково повинні спробувати цю незвичайну закуску. Це дуже смачно і незвично і цікаво. Якщо, до речі, з'їсти десяток восьминіжок, то вийде вже не просто закуска, а
Як приготувати смачну підливку до макаронів як в їдальні? Які там були рецепти? У кожного кухаря їдальні свій рецепт і особливості приготування, але все ж багатьом вони схожі. Є
З настанням спекотних літніх місяців, здавалося б, у кожному будинку починають готувати окрошку. І у кожної господині є свій фірмовий рецепт її приготування. У одних за основу
Пончики – смачна і всіма улюблена солодкість. Випікаються з додаванням різних компонентів – борошна, сиру, шоколаду, повидла. Хто не любить з чаєм або кавою поласувати
Якщо у вас є коптильня, то просто гріх не закоптити в ній грудинку, яка буде відмінною заміною ковбас. Як вибрати м'ясо Почати потрібно з вибору грудинки. Кращим варіантом буде
Можна приготувати з шипшини, компот? Звичайно, навіть потрібно! Здавна шипшина цінується за свої смакові і цілющі якості. У плодах міститься величезна кількість корисних
Червоне вино використовують для соусів або маринадів, але в обох випадках варто купувати хороший і якісний алкоголь, оскільки дешевий портвейн тільки зіпсує блюдо.
В даний час багато віддають перевагу морській рибі. А як її не любити, адже це джерело вітамінів і поживних речовин. Крім цього, якщо її правильно приготувати, вона вийде дуже
Шарлотка родом з Німеччини, саме там винайшли пиріг з черствого хліба, промазанный заварним кремом та різними фруктами, частіше яблуками або вишнями, з додаванням лікеру. На
Хто не любить їсти вареники? Їх апетитний смак знайомий з дитинства. Як же зробити це ароматне і смачне блюдо в пост — розповімо далі. Рецепт класичного пісного тіста
Кекс по праву посів високе місце в меню ласунів. Традиційно це ласощі подається на весілля чи Різдво, але й не рідко може бути «цвяхом програми» за звичайним чаюванням в будній
Яловичий язик – один з найбільш улюблених делікатесів у багатьох людей. Якщо він приготовлений правильно, то в такому разі можна буде подавати його не тільки своїм рідним, але й
Для того щоб здивувати гостей, необов'язково витрачати багато грошей і часу, досить приготувати смачне і корисне блюдо з гучним ім'ям — «класична печінка по-строгановськи».
Зберегти або закріпити натуральні і харчові властивості продуктів можливо за допомогою різних соусів. Вони можуть бути солоними, пекучими, кисло-солодкими, калорійними
Одним з найпоширеніших напоїв під час істинно російського застілля завжди вважався квас. Виготовленням цього унікального за своїми властивостями напою слов'яни опанували
В індустрії кулінарії словом закрутки позначаються заготовки їжі, які, як правило, готують на зимовий період. Особливо актуальна тема заготівлі продуктів серед господинь
Вибір рецептів маринаду для шашлику з курки повністю залежить від уподобань їдців. Існують швидкі маринади, спеціальні і навіть екзотичні. Різноманіття варіантів
Згідно думку дієтологів, тільки м'ясо індички випереджає куряче за дієтичними властивостями. Але, як показує практика, індичатина ще не прижилася на столах російських
Візитною карткою австрійської кухні завжди був яблучний штрудель. Їм особливо славляться віденські кафе. За що він і нагороджений назвою – віденський. Кращі рулети печуть
Кулінарам так і не вдалося однозначно визначитися, до перших чи других страв віднести спекотне, але те, що його можна однозначно віднести до смачних страв, з цим погодяться
Один з найулюбленіших салатів у всьому світі. Виглядає дуже яскраво, готується за лічені хвилини, можливі будь-які експерименти і доповнення. Такі страви можна готувати
Ви любите рибу і всілякі страви з неї? А пробували коли-небудь приготувати пиріг з начинкою з рису і рибних консерв? Якщо ні, то обов'язково спробуйте! Цей пиріг відноситься до
Лаваш або прісний хліб (в перекладі з вірменської мови) все частіше використовується в приготуванні різних закусок і рулетів. Немає нічого складного в заповненні всілякими
Одним із специфічних і особливих за смаком продуктів, які використовуються не у всіх блюдах, вважаються сушені гриби. Вони не втрачають своїх корисних якостей під час
Булочки зі згущеним молоком такі прості, але які смачні! Інгредієнти для такої випічки точно знайдуться в кожному будинку, так що не смійте відмовляти собі і швидше порадуйте
Складно знайти блюдо настільки просте, як тушковане м'ясо. Готувати його можна кількома способами, кожний з яких залежить від інгредієнтів, якості та сорти м'яса.
Пиріг з листкового тіста з сиром можна приготувати за максимально короткий час. Така прекрасна випічка зможе виручити перед несподіваним приходом гостей або при бажанні
Багатьом грінки з білого хліба знайомі ще з дитинства як смачне частування на сніданок. Це блюдо здатне втамувати надовго голод і підняти настрій прямо з ранку. Вони відмінно
Ці ковбаски настільки смачні, що до них і пиво не потрібно! За різними рецептами ви отримаєте абсолютно різні з виду виробу, різні за смаком і ароматом. Покроковий рецепт
Кулеб'яка з капустою – це страва російського народу. Являє собою пиріг у формі овалу з начинкою. В якості начинки найбільш часто використовується капуста з цибулею,
Салат є, мабуть, невід'ємною частиною будь-якого столу. Він може прикрашати стіл у свято, стати легкою вечерею, а також входити в раціон дієтичного харчування. Відомо, що
Немногая випічка може похвалитися балансом простоти і смаку, як пряники. Вони мають насичений медовий аромат. Іноді замість меду кладуть у тісто м'ятну есенцію. Тоді готовий
Чанахи – страва, яка готується в порційних горщиках з натуральної глини. Завдяки високій температурі і натуральним судинах, вона завжди являє собою тушковане блюдо,
Макарони – максимально проста і класична страва. Складно такий куховарством когось здивувати. Але варто їх приготувати зі свинячим м'ясом, додати соус і вийде блюдо, гідне