Кабачки відмінно поєднуються з м'ясом, овочами, макаронами, сиром, сметаною і йогуртом. Цей овоч можна їсти сирим, варити, фарширувати, тушкувати, запікати і додавати в
У кулінарії яловичу печінку використовують не тільки для смакової якості страви, її корисні для здоров'я властивості не зрівняються з іншими видами печінки. В яловичої
Будь-яка господиня, хоч раз заготовивши на зиму лечо з болгарського перцю, зробить його знову в наступному сезоні. Ця заготовка завжди врятує, якщо негадано нагрянуть гості –
Італійська кухня славиться тонкістю смаку, буйством фарб і феєричними ароматами. Основні інгредієнти – стиглі плоди, різноманітні сири, дарунки моря, екзотичні спеції,
Козячий сир – джерело корисних речовин, вітамінів і мінералів, які нашому організму потрібні постійно. Крім того – цей вид сиру низькокалорійний, в порівнянні з іншими
Риба Хе — це універсальне блюдо, яке можна з'їсти в колі сім'ї, так і поставити на стіл під час свята. Гості здивуються вашим кулінарним талантам, адже рибне блюдо має пікантний,
На будь-якому столі обов'язково повинна бути смачна закуска. Напевно, вже багатьом набридли нарізки з сиру і овочів або тарталетки з різними начинками. З цієї причини
Консервована квасоля користується великою популярністю в сучасній кулінарії. Без неї не обходиться практично жодне святкове блюдо. Найбільш часто її додають у
Гречка з печерицями — дуже просте, але при цьому смачне блюдо. Його нескладно приготувати навіть новачкові. Якщо ви любите гриби, то можете приступати хоч відразу. Крім них,
Курячий бульйон – одне із самих корисних і смачних страв. Корисний він, більшою мірою, своїми можливостями в лікуванні. Напевно, багатьом відомо, що це блюдо
Млинці вважаються десертом, який готується дуже просто і швидко. Для приготування цих ласощів, яке однаково люблять і дорослі, і діти, є різноманітні рецепти. Деякі з них
В нашій кухні лаваш не є просто хлібом. Малокалорійні тонкі коржі з прісного тіста стали основою багатьох закусок і страв. З них роблять рулети і тарталетки з різними солодкими і
Легко зрозуміти з назви, що гуляш по-угорськи родом з Угорщини. «Гуляш» в перекладі з мови угорців означає «пастух». Справа в тому, що спочатку гуляш готували пастухи з
Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки
Здавалося б, суп. Але таке поширене блюдо має свою історію та цікаві факти. З того часу, як люди навчилися користуватися вогнем, почали готувати перші страви. Він більше
Існує безліч рецептів тортів, деякі з них передаються з покоління в покоління. Кулінарні майстриня не зациклюються на одноманітність і завжди знаходяться в пошуку чогось
Жульєн міцно увійшов у нашу кухню. Зазвичай його готують в духовці, але не всі плити передбачають духова шафа. Для цього були винайдені рецепти жульєна на сковороді – досить
Все частіше більшість господинь віддають перевагу тушкованої капусти. І це не дивно! Капуста добре поєднується з будь-яким м'ясом, овочами, спеціями: страва виходить
Чи помічали ви, що дуже часто самі звичайні напої, а іноді навіть чаї, виявляються дуже корисними? Наприклад, чай з медом або ж лимоном, або як сьогодні розповімо — з імбиром.
Виготовлення булгуру з пшениці відбувається шляхом пропарювання та її дроблення зерен. У крупі міститься багато клітковини, позитивно впливає на травлення. Навіть
Насправді неможливо точно назвати країну, де з'явилося морозиво крем-брюле. У багатьох країнах Європи вважають його своїм десертом. Французи придумали однойменний
Тим, хто стежить за своєю фігурою, однозначно варто включити кабачки в свій раціон. Вони мають вкрай низьку калорійність (всього 22 ккал на 100 г), прекрасно засвоюються. А
Сирна шарлотка в усі часи користується чималим попитом. І це не дивно, тому що цей десерт не тільки володіє чудовим смаком і ароматом, але ще й має масу корисних компонентів.
Якщо почати згадувати про найбільш таємничих рецептах світової кулінарії, то одним з перших на розум приходить саме м'ясо по-бургундськи. Його дивовижний смак дав йому
Сало здавна було продуктом бідних, тому що ціна його завжди була низькою, але при малій вартості воно містить у собі безліч калорій і, з'ївши пару шматків цього продукту, можна
Торт «Чорний принц» — десертне блюдо, яке приносить по-справжньому щире задоволення, хоча при цьому зберігає скромність і простоту. Це один з тих тортів, який може згодитися
Кабачки в клярі – ситна закуска, на приготування якої піде лише кілька хвилин. Калорійність страви не висока, тому переживати з приводу фігури вам не доведеться. Кабачки
Щоб нагодувати сім'ю ситним та смачним блюдом, не потрібно витрачати багато часу і сил. Досить зварити суп з курки з рисом в його традиційному вигляді. Візьмемо базовий набір
Якщо ви хочете приготувати незвичайний торт для десерту на свято або для частування гостей, то ви обов'язково повинні знати спосіб приготування торта «Норка Крота». Тим
Шашличний сезон стрімко набирає обертів. А це значить, що настав час підбирати рецепти приготування м'ясного делікатесу, які припадуть до смаку всій компанії, при цьому смак
З сухофруктів можна готувати багато корисних напоїв, а також випічку. Дуже смачною і ароматною виходить випічка з курагою, яка надає їй незвичайний смак. Вона ідеально
Приготування цього автентичного страви вимагає суворого дотримання зазначеної рецептурою. Це коржик з прісного тесту, яка виготовляється у вигляді човника і наповнюється
Всім давно відомо, що курка і гриби – сама справжня класика, ці компоненти відмінно поєднуються між собою. У більшості випадків у нас використовується куряче філе, але і
Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,
Вуха вважається стародавнім російським і українським блюдом. Цю юшку ще з давніх часів готували з додаванням річковий або морський риби. Зараз вже точно ніхто не зможе
Приготування млинцевого тесту — це виклик до імпровізації: здобне і пісне, з кефіру, молока і води, з використанням гречаної, житньої й пшеничної муки — сотні варіацій і одна
М'ясо птиці давно подобається любителям м'ясних страв. Воно набагато швидше стає м'яким при термічній обробці, ніж будь-який інший вид м'яса. Дуже соковита, ніжна, з
Для дітей торт – це головне частування на дитячому дні народження. Крім того, що він повинен бути смачним, ще він неодмінно повинен бути красивим. Величезний захват у
Бульйон з курки – це перше блюдо, яке їдять без якихось додаткових інгредієнтів. Часто цей відвар рекомендують людям для відновлення фізичних сил, коли організм ослаблений.
Для більшості людей графік трудових буднів настільки щільний і напружений, що особливо гостро постає питання повноцінного прийняття їжі протягом дня. У такій ситуації
У разі, якщо олів'є і мімоза вже набридли, настав час спробувати щось нове і перевірена часом. Поєднання курки з волоськими горіхами – одне з кращих в кулінарії. Це дуже поживно і
Кекс запозичив у бісквіта форму, у паски — зміст. Але при цьому кекс є цілком самостійним виробом, яке може зайняти гідне місце на великодньому столі. Простий рецепт
Ми пропонуємо вам рецепти неймовірно апетитною свинини! У всіх випадках вона вийде неймовірно смачною, соковитою, насиченою і ситної. Не забудьте тільки доповнити все
Кампанія — красива область південної Італії, славиться не лише чудовою природою і красою Неаполітанської затоки, панорамою Везувію, старожитностями міста Помпеї. Але і
Будь-яка випічка з яблуками – це простий в приготуванні і дуже смачний десерт. Його люблять і дорослі, і діти. А якщо справа стосується всілякого печива, доповненого яблуками,
Крилатий вислів «самий цимус» знайоме багатьом. Використовуючи цю словоформу в буденному вжитку, людина тим самим вказує на саму суть предмета, на самий смак. Але мало хто
Гарячі перші страви завжди були однією з головних складових меню на Русі. Особливим успіхом користувалися щі, які готувалися з різного набору овочів на м'ясному бульйоні, а то
Морський капустою називають певний вид водоростей (бурого), які ростуть в море. Офіційне їх назва – ламінарія. Завдяки колосального набору різноманітних корисних речовин і
Вікторія – одна з тих ягід, які корисні в будь-який час року. Вона росте практично по всіх садах, тому настільки популярна в літній період. Крім прекрасного аромату, вона