
Соковита і ніжна індичка – смачна альтернатива будь-якого м'яса. А ще її дуже люблять ті, хто сидить на дієті. Вона привносить овочів свій особливий смак і деяку м'якість з-за

Млинці вважаються десертом, який готується дуже просто і швидко. Для приготування цих ласощів, яке однаково люблять і дорослі, і діти, є різноманітні рецепти. Деякі з них

Які думки відвідують вашу думку, коли ви чуєте про пиріжках? Напевно думаєте про тих самих, які вам пекла бабуся ще в далекому дитинстві. Все вірно? Давайте разом згадаємо той

Рибні котлети можна приготувати з будь-якої риби, бажано при цьому, щоб вона все ж мала мало кісток і більше м'яса. Найчастіше для цього використовують морську або океанську

В Італії словом «паста» позначаються всі макаронні вироби. Термін буквально означає «тісто» і може являти собою трубочки різної довжини і товщини. Цим же словом називають

Морська риба вважається корисним продуктом, який обов'язково повинен бути присутнім в меню у кожного. Тим більше, що морські види риб дуже смачні і поживні, особливо тріска.

У кулінарії яловичу печінку використовують не тільки для смакової якості страви, її корисні для здоров'я властивості не зрівняються з іншими видами печінки. В яловичої

Листкове тісто сьогодні можна купити в будь-якому магазині, а значить, не доведеться довго над ним стояти, потрібно лише розморозити і можна відразу приступати до

Кекс запозичив у бісквіта форму, у паски — зміст. Але при цьому кекс є цілком самостійним виробом, яке може зайняти гідне місце на великодньому столі. Простий рецепт

Хоча для багатьох айва – нічим не примітний жорсткий фрукт, плід не варто недооцінювати. У ньому багато вітамінів. Жорсткість айви не має значення, коли готується варення, а

Напевно, багато хто бачив у фільмах красиву, з апетитною скоринкою, запечену індичку. От тільки як же зробити її самостійно, щоб вона вийшла нітрохи не гірше. Виявляється, в

Існує безліч рецептів тортів, деякі з них передаються з покоління в покоління. Кулінарні майстриня не зациклюються на одноманітність і завжди знаходяться в пошуку чогось

Квасоля по праву вважається ситним продуктом, який знайшов своє місце в багатьох страв. Але найбільш смачною ця бобова культура виходить в поєднанні з фаршем. Простий рецепт

Щоб нагодувати сім'ю ситним та смачним блюдом, не потрібно витрачати багато часу і сил. Досить зварити суп з курки з рисом в його традиційному вигляді. Візьмемо базовий набір

Легко зрозуміти з назви, що гуляш по-угорськи родом з Угорщини. «Гуляш» в перекладі з мови угорців означає «пастух». Справа в тому, що спочатку гуляш готували пастухи з

Вівсяна крупа дуже багата вітамінами і мікроелементами, тому популярність каш з кожним роком зростає. Геркулесова каша сприяє нормалізації роботи кишечника. У цій статті ми

Для шашликів знадобляться креветки свіжоморожені. Розморозити їх бажано в холодильнику, потім акуратно зняти панцир. У великих екземплярів не забудьте прибрати кишкову

Супи є невід'ємною частиною нашого раціону. Їх різноманітність настільки велика, що всіх і не злічити! Які супи найчастіше готуються в наших сім'ях? Гарячі, холодні, солянки

Складно повірити, але ще відносно недавно, якихось пару століть тому, цвітна капуста була екзотичним і дуже дорогим стравою. Насіння цієї рослини привозили з-за моря»

Без довгих вступів відразу перейдемо до теми. Напевно, вас цікавить, як і скільки треба смажити стегенця на сковороді до готовності і золотистої скоринки? Ми відповімо на це та

Здавалося б, суп. Але таке поширене блюдо має свою історію та цікаві факти. З того часу, як люди навчилися користуватися вогнем, почали готувати перші страви. Він більше

Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки

Насправді неможливо точно назвати країну, де з'явилося морозиво крем-брюле. У багатьох країнах Європи вважають його своїм десертом. Французи придумали однойменний

Приготування млинцевого тесту — це виклик до імпровізації: здобне і пісне, з кефіру, молока і води, з використанням гречаної, житньої й пшеничної муки — сотні варіацій і одна

Морський язик – це корисна морська риба, яка містить високий рівень життєво важливих вітамінів. Готувати її можна різними способами, але при цьому вона завжди виходить просто

Кабачки відмінно поєднуються з м'ясом, овочами, макаронами, сиром, сметаною і йогуртом. Цей овоч можна їсти сирим, варити, фарширувати, тушкувати, запікати і додавати в

«Profitrole» – так раніше по-французьки називалася невелика премія, в цей же час цим словом позначають маленькі, але дуже смачні тістечка. Вони готуються з традиційного

Що ж собою являють єгипетські пироги? Вони мають слоїсту структуру, приготовану з дріжджового тіста. Єгипетські пироги відрізняються своєю вишуканістю та особливим ніжним

Давно пішли в минуле ті часи, коли на святкових столах можна було зустріти тільки два салату — «Олів'є» з докторської ковбаси і «Оселедець під шубою». Можливість купити

Закритий пиріг з несолодкої начинкою – це ефектне, але в той же час просте рішення як для святкового столу, коли ароматна, домашня випічка в центрі столу приваблює загальні

Існує величезна кількість способів гасіння яловичини з цибулею. А щоб приготовані страви були смачними, необхідно використовувати тільки якісне м'ясо. Тушкована

Рецепти гарбузового пирога користуються величезною популярністю протягом багатьох років. Все тому, що приготувати це чудове ласощі не становить праці, адже всі

Від цього десерту складно відмовитися і якщо ви не пекли його будинку, то настійно рекомендуємо виправити ситуацію. А допомогти зможуть запропоновані рецепти та корисні

По суті це правда. Пиріг з ковбасою і сиром – це більш складна варіація гарячого закритого бутерброда. Смачне, ситне, апетитно пахне і виглядає блюдо домашньої кухні, яка

Суєта сучасного світу деколи не залишає часу, щоб порадувати себе смачною і незвичною їжею. Під кінець робочого дня зовсім не залишається сил для експериментів, адже попереду

Удон — плоска тонка локшина з пшеничного борошна, є однією з найпопулярніших в китайській кухні різновидів макаронних виробів. Найчастіше з неї готують другі страви з

Холодними зимовими днями особливо приємно їсти на обід гарячі страви. Це можуть бути різноманітні бульйони, супи-пюре з вершками, наваристі борщі. Рецепти гарячих страв

Сирна шарлотка в усі часи користується чималим попитом. І це не дивно, тому що цей десерт не тільки володіє чудовим смаком і ароматом, але ще й має масу корисних компонентів.

Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються

У разі, якщо олів'є і мімоза вже набридли, настав час спробувати щось нове і перевірена часом. Поєднання курки з волоськими горіхами – одне з кращих в кулінарії. Це дуже поживно і

Шашличний сезон стрімко набирає обертів. А це значить, що настав час підбирати рецепти приготування м'ясного делікатесу, які припадуть до смаку всій компанії, при цьому смак

Любителі шоколаду просто зобов'язані спробувати брауні. Його ніжна і шоколадна текстура здатна підкорити кожного. В інтернеті можна знайти не один варіант приготування

Полиці всіх супермаркетів просто заставлені маринованими печерицями, але всі вони приготовані за одним рецептом, просто різними компаніями. А що, якщо не купувати гриби в

Торт «Наполеон» багатьом знайомий з дитинства. Це листковий десерт, який має чудовий смак, а при його вживанні він просто тане у роті. Його можна готувати як для повсякденного

Ніхто не відмовиться від свіжоспеченої, ароматною, рум'яної і смачної здоби – сосисок у тісті. Це нехитра випічка до смаку і дорослим, і дітям. Вона проста у приготуванні, а

Морський капустою називають певний вид водоростей (бурого), які ростуть в море. Офіційне їх назва – ламінарія. Завдяки колосального набору різноманітних корисних речовин і

Вікторія – одна з тих ягід, які корисні в будь-який час року. Вона росте практично по всіх садах, тому настільки популярна в літній період. Крім прекрасного аромату, вона

Немає нічого смачніше ароматною солянки з грибами і капустою. Це істинно російське блюдо, яке до цих пір користується популярністю. Нижче розглянемо найкращі рецепти від

Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,