Рецепти страв

Рибні котлети можна приготувати з будь-якої риби, бажано при цьому, щоб вона все ж мала мало кісток і більше м'яса. Найчастіше для цього використовують морську або океанську
Напевно, багато хто бачив у фільмах красиву, з апетитною скоринкою, запечену індичку. От тільки як же зробити її самостійно, щоб вона вийшла нітрохи не гірше. Виявляється, в
Консервована квасоля користується великою популярністю в сучасній кулінарії. Без неї не обходиться практично жодне святкове блюдо. Найбільш часто її додають у
Рецепти гарбузового пирога користуються величезною популярністю протягом багатьох років. Все тому, що приготувати це чудове ласощі не становить праці, адже всі
Ніхто не відмовиться від свіжоспеченої, ароматною, рум'яної і смачної здоби – сосисок у тісті. Це нехитра випічка до смаку і дорослим, і дітям. Вона проста у приготуванні, а
Королівський салат є не тільки ситним та смачним блюдом, але і може стати справжньою прикрасою святкового столу. Варіацій рецептів цієї страви існує багато, тому кожен може
Від цього десерту складно відмовитися і якщо ви не пекли його будинку, то настійно рекомендуємо виправити ситуацію. А допомогти зможуть запропоновані рецепти та корисні
Приготування цього автентичного страви вимагає суворого дотримання зазначеної рецептурою. Це коржик з прісного тесту, яка виготовляється у вигляді човника і наповнюється
Що ж собою являють єгипетські пироги? Вони мають слоїсту структуру, приготовану з дріжджового тіста. Єгипетські пироги відрізняються своєю вишуканістю та особливим ніжним
Кекс запозичив у бісквіта форму, у паски — зміст. Але при цьому кекс є цілком самостійним виробом, яке може зайняти гідне місце на великодньому столі. Простий рецепт
Існує величезна кількість способів гасіння яловичини з цибулею. А щоб приготовані страви були смачними, необхідно використовувати тільки якісне м'ясо. Тушкована
У разі, якщо олів'є і мімоза вже набридли, настав час спробувати щось нове і перевірена часом. Поєднання курки з волоськими горіхами – одне з кращих в кулінарії. Це дуже поживно і
Приготувати холодець із яловичих ніжок досить просто, тому що він довго готується сам по собі, а від вас вимагається деякий терпіння і хоча б мінімальний пригляд. Холодець
З сухофруктів можна готувати багато корисних напоїв, а також випічку. Дуже смачною і ароматною виходить випічка з курагою, яка надає їй незвичайний смак. Вона ідеально
По суті це правда. Пиріг з ковбасою і сиром – це більш складна варіація гарячого закритого бутерброда. Смачне, ситне, апетитно пахне і виглядає блюдо домашньої кухні, яка
Полиці всіх супермаркетів просто заставлені маринованими печерицями, але всі вони приготовані за одним рецептом, просто різними компаніями. А що, якщо не купувати гриби в
«Profitrole» – так раніше по-французьки називалася невелика премія, в цей же час цим словом позначають маленькі, але дуже смачні тістечка. Вони готуються з традиційного
Це десерт, який здатний навіть будні перетворити у свято – легке пухнасте дріжджове тісто, просочений сиропом, п'янкий аромат рому в кожному шматочку, висока форма, увінчана
Листкове тісто сьогодні можна купити в будь-якому магазині, а значить, не доведеться довго над ним стояти, потрібно лише розморозити і можна відразу приступати до
Смак, знайомий з дитинства – печені яблука з цукром і корицею, медом і лимоном. Прекрасний легкий десерт особливо хороший для тих, у кого є проблеми зі шлунком або є бажання
Квасоля по праву вважається ситним продуктом, який знайшов своє місце в багатьох страв. Але найбільш смачною ця бобова культура виходить в поєднанні з фаршем. Простий рецепт
Ароматне сливове вино – приємний спосіб пригостити гостей. Готується воно досить просто, за технологією виготовлення схоже з виноградним. Часом навіть легше. І дозріває
Млинці вважаються десертом, який готується дуже просто і швидко. Для приготування цих ласощів, яке однаково люблять і дорослі, і діти, є різноманітні рецепти. Деякі з них
Які два найпопулярніших страви, що замовляються он-лайн? Піца і суші! А якщо в будинку діти? Сира риба — не найкращий продукт для різноманітності раціону, тоді залишається
Яловичина – продукт, який містить велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів, збагачують кров, що зміцнюють імунну систему. М'ясо в міру жирне, тому
Шашлик саме з баранячого м'яса традиційно вважається найбільш правильним і справжнім. Давайте дізнаємося, як приготувати його смачно і за всіма правилами. Адже в процесі
На будь-якому столі обов'язково повинна бути смачна закуска. Напевно, вже багатьом набридли нарізки з сиру і овочів або тарталетки з різними начинками. З цієї причини
Існує легенда, що винахідниками цього супу були українські козаки, які опинившись практично без провізії під час облоги Азовської фортеці, зварили суп з кислої капусти,
Гарячі перші страви завжди були однією з головних складових меню на Русі. Особливим успіхом користувалися щі, які готувалися з різного набору овочів на м'ясному бульйоні, а то
Будь-яка господиня рано чи пізно стикається з необхідністю розморожування м'ясних напівфабрикатів, риби, курки і фаршу. Звичайно, якщо є час, то крижані дістаються
Вуха вважається стародавнім російським і українським блюдом. Цю юшку ще з давніх часів готували з додаванням річковий або морський риби. Зараз вже точно ніхто не зможе
М'ясо птиці давно подобається любителям м'ясних страв. Воно набагато швидше стає м'яким при термічній обробці, ніж будь-який інший вид м'яса. Дуже соковита, ніжна, з
Іноді хочеться побалувати себе і своїх близьких не звичними салатами з ковбасою, м'ясом або тими ж крабовими паличками, а чимось більш вишуканим — морським. Мало того, що
Якщо ви хочете приготувати незвичайний торт для десерту на свято або для частування гостей, то ви обов'язково повинні знати спосіб приготування торта «Норка Крота». Тим
Вівсяна крупа дуже багата вітамінами і мікроелементами, тому популярність каш з кожним роком зростає. Геркулесова каша сприяє нормалізації роботи кишечника. У цій статті ми
Вікторія – одна з тих ягід, які корисні в будь-який час року. Вона росте практично по всіх садах, тому настільки популярна в літній період. Крім прекрасного аромату, вона
Звичайні м'ясні тефтелі можна ситно доповнити, використовуючи простий і дешевий інгредієнт – білокачанну капусту. Невелика кількість цього листового овоча надає не тільки
Шашличний сезон стрімко набирає обертів. А це значить, що настав час підбирати рецепти приготування м'ясного делікатесу, які припадуть до смаку всій компанії, при цьому смак
Кабачки відмінно поєднуються з м'ясом, овочами, макаронами, сиром, сметаною і йогуртом. Цей овоч можна їсти сирим, варити, фарширувати, тушкувати, запікати і додавати в
В нашій кухні лаваш не є просто хлібом. Малокалорійні тонкі коржі з прісного тіста стали основою багатьох закусок і страв. З них роблять рулети і тарталетки з різними солодкими і
Приготування млинцевого тесту — це виклик до імпровізації: здобне і пісне, з кефіру, молока і води, з використанням гречаної, житньої й пшеничної муки — сотні варіацій і одна
Сирна шарлотка в усі часи користується чималим попитом. І це не дивно, тому що цей десерт не тільки володіє чудовим смаком і ароматом, але ще й має масу корисних компонентів.
Ніжному цукіні часто віддають перевагу перед кабачками. Він менше, акуратніше, соковитіше. Однак при смаженні втрачає свої корисні і смакові якості. Рішення є! Можна просто
Бульйон з курки – це перше блюдо, яке їдять без якихось додаткових інгредієнтів. Часто цей відвар рекомендують людям для відновлення фізичних сил, коли організм ослаблений.
Чи помічали ви, що дуже часто самі звичайні напої, а іноді навіть чаї, виявляються дуже корисними? Наприклад, чай з медом або ж лимоном, або як сьогодні розповімо — з імбиром.
Виготовлення булгуру з пшениці відбувається шляхом пропарювання та її дроблення зерен. У крупі міститься багато клітковини, позитивно впливає на травлення. Навіть
Світле Христове Воскресіння завжди хочеться відзначити якось по-особливому. Спільна підготовка до свята, а також випічка пасок всією сім'єю, доставить масу задоволення і
Якщо почати згадувати про найбільш таємничих рецептах світової кулінарії, то одним з перших на розум приходить саме м'ясо по-бургундськи. Його дивовижний смак дав йому
Суєта сучасного світу деколи не залишає часу, щоб порадувати себе смачною і незвичною їжею. Під кінець робочого дня зовсім не залишається сил для експериментів, адже попереду
Здавалося б, суп. Але таке поширене блюдо має свою історію та цікаві факти. З того часу, як люди навчилися користуватися вогнем, почали готувати перші страви. Він більше