![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16952/16952-120131085624-150216233555-p-O-dieticheskaja-sharlotka.jpg)
Пишна, ніжна і просто тане в роті шарлотка не може не подобатися! Цей солодкий, яблучний десерт родом з Німеччини. Він давно підкорив всіх своєю простотою і незабутнім смаком.
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17403/17403-maxresdefault-12-600x338.jpg)
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15435/15435-Kak_hranit_perlovku_Kak-hranit-perlovku-600x375.jpg)
З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14983/14983-35f9f1dbba5906cff07da6985df9dbbd-e1504950866133.jpg)
М'ясні відбивні – апетитне і ситне блюдо для обіду або вечері, яке, до того ж, дуже просто готувати. Оригінальний смак м'яса додадуть запечені разом з ним ананаси і сир. Блюдо
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15933/15933-kak-prigotovit-v-domashnix-usloviyax-zhele1-600x320.jpg)
Про те, що желатин широко застосовується в кулінарії, знає, напевно, кожна господиня. Його додають в холодець, холодець, на його основі готують різноманітні десерти. Не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15810/15810-91f0528d920de12b4962a5b3be1dd37d-e1491133292839.jpg)
Влітку так приємно вибратися на природу і посмажити на вогнищі смачне м'ясо, до якого в якості гарніру йдуть запечені там овочі. І, здається, смачніше цього немає нічого на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15766/15766-01-k-014.jpg)
Коли гості вже на порозі – на допомогу прийде готове листкове дріжджове тісто. За ціною заготовку можна назвати доступною, і можна знайти в супермаркеті. А випічка нічим не
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17394/17394-dsc_0004-e1459016040805-600x318.jpg)
Багато хто знає про користь риби і її бажано вживати два рази в тиждень. Готувати її можна різними способами – смажити до хрусткої скоринки, запікати з картоплею, тушкувати з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17423/17423-542743cf0668t-600x393.jpg)
Багато хто з дитинства пам'ятають смак рибних консервів, хто любить їх і досі. Але в даний час непросто знайти натуральний продукт, який не містив би різні добавки і підсилювачі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16678/16678-lukovue-kolza-3.jpg)
Цибульні кільця в паніровці, клярі – це досить просте блюдо, проте дуже трудомістка, так як за один захід можна підсмажити не більше чотирьох – п'яти штук, більше не ляже на
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15776/15776-carp-na-mangale-600x375.jpg)
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14411/14411-iz-tykvy-02.jpg)
Гарбуз – універсальний продукт. Вона підходить і для гарніру, і для десерту, і подається як основне блюдо. А ще з неї можна приготувати саму різну випічку з приголомшливим
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15557/15557-big_107936-e1494799864887.jpg)
Колись заморський бульбоплоди картоплю давно став народним улюбленцем. Його варять, смажать, запікають, гасять з м'ясом і овочами. Всі способи приготування не піддаються
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17555/17555-kukuruznaya-kasha-e1455188580945-600x378.jpg)
У нашій країні кукурудзяна каша з'явилася не так давно. Незважаючи на це, вона вже завоювала любов до себе і користується великим попитом серед багатьох людей. Але не тільки за
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16827/16827-marinovannie-lisichki-na-zimu-600x399.jpg)
Попереду осіння пора. А це означає, що підходить час готуватися до походів за грибами. Одними з найбільш пам'ятних грибів є лисички. Своє незвичне назва гриби отримали з-за
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14338/14338-miaso-goriachego-kopcheniya-600x338.jpg)
Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14439/14439-pyure-iz-goroha-02.jpg)
Всім відомо, що боби – це дуже ситно і корисно. Для вегетаріанців вони цілком і повністю замінюють тваринний білок. Якщо ви любите різні каші, то цей варіант вам підходить!
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17452/17452-k-1355-00-e1457610249946.jpg)
Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16757/16757-patissoni-na-zimu-600x398.jpg)
Які асоціації виникають, коли згадуються патисони і врожай? Ну звичайно, заготовки на зиму! З патисонів можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму – їх можна солити,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15803/15803-029-1.jpg)
Що найважливіше в приготуванні м'яса? Температура? Спосіб приготування? Ні, найважливіше – це вибір правильного маринаду і його правильне приготування. Саме маринад
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16800/16800-zelenyi-goroshek-konservirovannyi-3-600x390.jpg)
Горохові — досить поширені рослини, які стали вживати в їжу багато років тому. Консервований продукт з'явився трохи пізніше, проте популярність його від цього способу
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15317/15317-462333499-600x400.jpg)
Тим, хто не уявляє свого життя без мучного доповнення до чаю, час посту може здатися справжнім випробуванням. Але, це тільки для тих, хто не знає, що і в піст можна балувати себе
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16736/16736-fasol-6-600x399.jpg)
Спаржева квасоля, на думку багатьох дієтологів, є низькокалорійним і в теж час дуже поживним продуктом. У неї входить високий рівень корисних речовин і вітамінів, які так
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17065/17065-sladkaya_kolbaska.jpg)
Смак цього солодкого ласощі багатьом пам'ятається ще з дитинства. Але зараз рецептів цієї смакоти з'явилася величезна безліч. Побалуйте і ви свого малюка такої солодкої
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15667/15667-b49bac9f-600x331.jpg)
Все частіше використовується опара для замішування дріжджового тіста. Приготувати її самостійно не складе труднощів, а спечена випічка буде ніжною і повітряної. Запорукою
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17313/17313-maxresdefault-10-600x338.jpg)
М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16496/16496-178.jpg)
Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15078/15078-840177aa6c5856dea2639c60293df43d.jpg)
Коли гості вже стукають у двері, а почастувати їх чим – рішення є! Печиво в мікрохвильовці готується за лічені хвилини, а інгредієнти потрібні найпростіші. І зовсім небагато!
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15592/15592-f17f1598674ac4191e0638ece9be0fb4-600x397.jpg)
Збиті різним способом вершки – основа для багатьох десертних страв. Ними прикрашають випічку, додають у креми для торта або прошарку, додають до фруктів. Дуже важливо, щоб
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15233/15233-kuritsa.jpg)
Курка шматочками в духовці – це гідне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Куряче м'ясо чудово поєднується зі спеціями, овочами, сиром і часником, тому експериментувати зі
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17544/17544-makaruni-1-600x375.jpg)
Яскраві, легкі, зверху хрусткі, а всередині тягучі, тануть – все це мініатюрні тістечка — макаруни, що завоювали в світі незвичайну популярність. Цей десерт являє собою
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14493/14493-gotovoe-myaso-po-francuzski.jpg)
Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15507/15507-Charenaja-kurinaja-pechen-e1495402615688.jpg)
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15544/15544-chechevica3-600x394.jpg)
Сочевиця вважається царицею бобових культур. Її обожнюють практично всі не тільки за ситний смак, але і різноманітність у приготуванні. Цю культуру дозволено вживати
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14928/14928-Pechene-iz-kukuruznoj-muki1-600x400.jpg)
Зазвичай ідея про печиво виникає тоді, коли залишається трохи невикористаної борошна. З кукурудзяним борошном це виникає набагато частіше. І це дуже гарна ідея! А головне –
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15937/15937-prigotsoma1-300x217.jpg)
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14809/14809-rice_porridge_with_apples.jpg)
У цій статті вашій увазі представлена підбірка рецептів смачної і корисної рисової каші з запашними яблуками. Базовий рецепт Інгредієнти Кількість рису - півсклянки води -
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14842/14842-i1DpXCjN.jpg)
Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17144/17144-pechenie_na_rassole.jpg)
У всі часи господині вигадували різноманітні способи випічки, щоб порадувати своїх домочадців. Деякі рецепти з часом забувалися, інші ж, навпаки, не тільки зберегли
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17597/17597-krilishki-3.jpg)
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/16188/16188-eca6b01a3fe0b53d363158ad0628de39-600x399.jpeg)
Зефір — це ласощі, яке одне з небагатьох зберегло з дитинства той же смак і склад його не особливо відрізняється від колишнього. Таке кондитерське диво виробляють всього в двох
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15504/15504-1471415561_1-e1495408476475.jpg)
Закуски, в яких основними інгредієнтами виступають копчена курка і сухарики, відрізняються легкістю для засвоювання організмом, і ситністю, яку їм надають скибочки сухого
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15680/15680-c36d3a854f-e1492969005259.jpg)
Класичний стейк готують з добірної мармурового м'яса (наприклад – свиняча шия). Стейк з даної частини свинини виходить з хрусткою скоринкою зверху і, в той же час, надзвичайно
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15900/15900-6d719bdcd65388235ffae1c5dc2a3f32-2016-e1489953790374.jpg)
Про користь рибних страв написано чимало літератури. Котлети, приготовлені з риби, відрізняються незвичайним смаком. Якщо їх правильно приготувати, вони виходять дуже
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17536/17536-chto-prigotovit-3-600x400.jpg)
Коров'яче серце — це субпродукт першої категорії. З нього готують різноманітні страви. Його відварюють, смажать, додають в салати, бульйони, каші, запікають і смажать з
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/17713/17713-tort-grafskie-razvalini.jpg)
Торт Графські руїни далеко не новинка на сьогоднішній день. Проте не втрачає популярності і по сей день, так як не вимагає особливої кулінарної підготовки і якихось
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/15320/15320-969840a043dbfb6fd249e513ffa6340f_l-e1499758953481.jpg)
Печінка відома як природне джерело вітаміну А, і багато лікарі рекомендують, проте не всім подобається її смак. Одні знаходять незвичним характерний присмак субпродукту,
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14895/14895-salati_tunec.jpg)
З найбільш популярних салатів з рибою можна виділити італійський рецепт з тунцем. У нас на Батьківщині він зазнав безліч змін: змінювалися не тільки інгредієнти, але і соуси, і
![](http://cdn.vkusnoo.com.ua/images/14421/14421-iz-sloenogo-testa-s-varenem-02.jpg)
Коли справа доходить до випічки, то варіантів, звичайно, величезна кількість. Але сьогодні ми готуємо з листкового тіста і вважаємо таку випічку однією з найбільш смачних.