Рецепти страв

Пишна, ніжна і просто тане в роті шарлотка не може не подобатися! Цей солодкий, яблучний десерт родом з Німеччини. Він давно підкорив всіх своєю простотою і незабутнім смаком.
Шашлик з курячих крилець — ніжне блюдо з хрусткою скоринкою, від якого просто неможливо відірватися. Величезну роль тут відіграє не тільки якість м'яса, але і маринад, завдяки
З якого злака роблять перлову крупу – напевно, ви багато раз замислювалися над цим питанням. Так ось прийшла пора це з'ясувати. Нижче ви знайдете всі відповіді. Перлову крупу
М'ясні відбивні – апетитне і ситне блюдо для обіду або вечері, яке, до того ж, дуже просто готувати. Оригінальний смак м'яса додадуть запечені разом з ним ананаси і сир. Блюдо
Про те, що желатин широко застосовується в кулінарії, знає, напевно, кожна господиня. Його додають в холодець, холодець, на його основі готують різноманітні десерти. Не
Влітку так приємно вибратися на природу і посмажити на вогнищі смачне м'ясо, до якого в якості гарніру йдуть запечені там овочі. І, здається, смачніше цього немає нічого на
Коли гості вже на порозі – на допомогу прийде готове листкове дріжджове тісто. За ціною заготовку можна назвати доступною, і можна знайти в супермаркеті. А випічка нічим не
Багато хто знає про користь риби і її бажано вживати два рази в тиждень. Готувати її можна різними способами – смажити до хрусткої скоринки, запікати з картоплею, тушкувати з
Багато хто з дитинства пам'ятають смак рибних консервів, хто любить їх і досі. Але в даний час непросто знайти натуральний продукт, який не містив би різні добавки і підсилювачі
Цибульні кільця в паніровці, клярі – це досить просте блюдо, проте дуже трудомістка, так як за один захід можна підсмажити не більше чотирьох – п'яти штук, більше не ляже на
До 14 століття насолодитися стравою з коропа могли тільки в Китаї. Тоді соковита і корисна риба називалася сазаном. Сучасні вчені з'ясували, що любителі карпа збагачують свій
Гарбуз – універсальний продукт. Вона підходить і для гарніру, і для десерту, і подається як основне блюдо. А ще з неї можна приготувати саму різну випічку з приголомшливим
Колись заморський бульбоплоди картоплю давно став народним улюбленцем. Його варять, смажать, запікають, гасять з м'ясом і овочами. Всі способи приготування не піддаються
У нашій країні кукурудзяна каша з'явилася не так давно. Незважаючи на це, вона вже завоювала любов до себе і користується великим попитом серед багатьох людей. Але не тільки за
Попереду осіння пора. А це означає, що підходить час готуватися до походів за грибами. Одними з найбільш пам'ятних грибів є лисички. Своє незвичне назва гриби отримали з-за
Якщо у вас є коптильня, відразу ж приєднуйтесь до нас, тому що ми готуємо дещо неймовірне. Якщо у вас її немає, то терміново купіть або зробіть самостійно! Це саме та річ, яка
Всім відомо, що боби – це дуже ситно і корисно. Для вегетаріанців вони цілком і повністю замінюють тваринний білок. Якщо ви любите різні каші, то цей варіант вам підходить!
Багато рідко використовують у своєму меню такий субпродукт, як курячі сердечка. А дарма, курячі потрухи досить корисні і відмінно поєднуються з будь-якими продуктами. Їх
Які асоціації виникають, коли згадуються патисони і врожай? Ну звичайно, заготовки на зиму! З патисонів можна приготувати безліч смачних заготовок на зиму – їх можна солити,
Що найважливіше в приготуванні м'яса? Температура? Спосіб приготування? Ні, найважливіше – це вибір правильного маринаду і його правильне приготування. Саме маринад
Горохові — досить поширені рослини, які стали вживати в їжу багато років тому. Консервований продукт з'явився трохи пізніше, проте популярність його від цього способу
Тим, хто не уявляє свого життя без мучного доповнення до чаю, час посту може здатися справжнім випробуванням. Але, це тільки для тих, хто не знає, що і в піст можна балувати себе
Спаржева квасоля, на думку багатьох дієтологів, є низькокалорійним і в теж час дуже поживним продуктом. У неї входить високий рівень корисних речовин і вітамінів, які так
Смак цього солодкого ласощі багатьом пам'ятається ще з дитинства. Але зараз рецептів цієї смакоти з'явилася величезна безліч. Побалуйте і ви свого малюка такої солодкої
Все частіше використовується опара для замішування дріжджового тіста. Приготувати її самостійно не складе труднощів, а спечена випічка буде ніжною і повітряної. Запорукою
М'ясо молодої корови називається яловичиною або телятиною. Воно не користується такою великою популярністю і попитом, як інші сорти. Це пов'язано з тим, що не кожній жінці під
Супи без м'яса – відмінний вихід у випадку, якщо ви не їсте м'ясні продукти, а так само якщо раптом в будинку не виявилося жодного шматка м'яса. Пісний супчик нітрохи не гірше
Коли гості вже стукають у двері, а почастувати їх чим – рішення є! Печиво в мікрохвильовці готується за лічені хвилини, а інгредієнти потрібні найпростіші. І зовсім небагато!
Збиті різним способом вершки – основа для багатьох десертних страв. Ними прикрашають випічку, додають у креми для торта або прошарку, додають до фруктів. Дуже важливо, щоб
Курка шматочками в духовці – це гідне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Куряче м'ясо чудово поєднується зі спеціями, овочами, сиром і часником, тому експериментувати зі
Яскраві, легкі, зверху хрусткі, а всередині тягучі, тануть – все це мініатюрні тістечка — макаруни, що завоювали в світі незвичайну популярність. Цей десерт являє собою
Напевно, кожен з вас вже ознайомлений з м'ясом по-французьки. По своїй суті це теж саме. Так що швидше вирушайте на кухню, там точно знайдуться всі необхідні інгредієнти. І
У житті кожної людини буває такий завал справ, часу не вистачає, діти голодні, чоловік повинен прийти з роботи, і необхідно щось швидко приготувати. Як раз такий «швидкої»
Сочевиця вважається царицею бобових культур. Її обожнюють практично всі не тільки за ситний смак, але і різноманітність у приготуванні. Цю культуру дозволено вживати
Зазвичай ідея про печиво виникає тоді, коли залишається трохи невикористаної борошна. З кукурудзяним борошном це виникає набагато частіше. І це дуже гарна ідея! А головне –
Сом – це досить велика риба, м'ясо якої володіє високою жирністю і ніжністю. У багатьох магазинах придбати сома можна вагою від 1,5 до 5 кілограм. Проте в природі зустрічаються
У цій статті вашій увазі представлена підбірка рецептів смачної і корисної рисової каші з запашними яблуками. Базовий рецепт Інгредієнти Кількість рису - півсклянки води -
Для прикраси святкового столу нерідко використовуються бутерброди, до складу яких входять крабові палички. Готується така закуска швидко, а виглядає дуже ефектно,
У всі часи господині вигадували різноманітні способи випічки, щоб порадувати своїх домочадців. Деякі рецепти з часом забувалися, інші ж, навпаки, не тільки зберегли
Процес приготування курячих крилець – смачне і нетрудомістке справу. Для додання особливого смаку, курячі крильця маринують у різних соусах, за кілька годин до відправлення
Зефір — це ласощі, яке одне з небагатьох зберегло з дитинства той же смак і склад його не особливо відрізняється від колишнього. Таке кондитерське диво виробляють всього в двох
Закуски, в яких основними інгредієнтами виступають копчена курка і сухарики, відрізняються легкістю для засвоювання організмом, і ситністю, яку їм надають скибочки сухого
Класичний стейк готують з добірної мармурового м'яса (наприклад – свиняча шия). Стейк з даної частини свинини виходить з хрусткою скоринкою зверху і, в той же час, надзвичайно
Про користь рибних страв написано чимало літератури. Котлети, приготовлені з риби, відрізняються незвичайним смаком. Якщо їх правильно приготувати, вони виходять дуже
Коров'яче серце — це субпродукт першої категорії. З нього готують різноманітні страви. Його відварюють, смажать, додають в салати, бульйони, каші, запікають і смажать з
Торт Графські руїни далеко не новинка на сьогоднішній день. Проте не втрачає популярності і по сей день, так як не вимагає особливої кулінарної підготовки і якихось
Печінка відома як природне джерело вітаміну А, і багато лікарі рекомендують, проте не всім подобається її смак. Одні знаходять незвичним характерний присмак субпродукту,
З найбільш популярних салатів з рибою можна виділити італійський рецепт з тунцем. У нас на Батьківщині він зазнав безліч змін: змінювалися не тільки інгредієнти, але і соуси, і
Коли справа доходить до випічки, то варіантів, звичайно, величезна кількість. Але сьогодні ми готуємо з листкового тіста і вважаємо таку випічку однією з найбільш смачних.
Салати в багатьох родинах готуються кожен день, навіть взимку. Це дуже просто і швидко, а допомога організму приносить неоціненну. Якщо хочеться чогось оригінального, варто