
Плов — це гордість різних країн, у більшості випадків його готують чоловіки. Як кажуть, що це чоловіче блюдо. На сході це блюдо вважається національним і екзотичним. В наш час

Запаси на зиму завжди були головною проблемою у багатьох жінок. Щоб зберегти деякі якості фруктів, а зокрема яблук, їх консервують або зацукровують, але більш поширений

Локшина з фаршем — те блюдо, яке дійсно готується неймовірно швидко і так само просто. Якщо готувати її до вечері, то можна не переживати, що потрібно щось зробити заздалегідь.

Сьогодні назва карпаччо використовується практично для кожної страви, інгредієнти якого дуже тонко нарізані і не піддаються ніякої термічної обробки. Вперше ж блюдо було

Кетчуп є одним з найвідоміших соусів, який може гармонійно доповнити практично будь-гаряче блюдо, будь то макаронні вироби, м'ясо в різному вигляді або картоплю. Однак,

Салат «Шапка Мономаха» готують практично всі господині. Він подобається багатьом завдяки смаковим якостям і оригінальності оформлення. Вишуканість прикраси обмежується

Класичний лагман – улюблена національна страва узбецького народу, популярний також і в інших країнах, Киргизії, Японії, Китаї, Туркменії та інших. Його можна подавати як

Картопля стоїть на одному з перших місць у рейтингу популярності продуктів. Він чудово втамовує апетит. І має в складі багато корисних речовин. Приготувавши вечерю або обід

Мусака – смачне національне грецьке блюдо. Воно готується з м'яса і овочів, з додаванням соусу бешамель. Зовні воно нагадує запіканку, яка знайома багатьом людям. Кулінарна

Різотто – це блюдо, яке належить до італійської кухні. Готується воно з спеціального сорту круглого рису. Попередньо обсмажується на курячому жирі або маслі, оливковій олії,

Хе – друге по популярності корейське блюдо, після моркви по-корейськи, природно. Цікаво, що морква – не родом з Кореї. Виходить, що саме хе залишається єдиним популярним

Кожен з нас небайдужий до випічки. Всілякі пиріжки з м'ясом і картоплею, солодкі, з сиром, піца, коржі і плюшки — все це, можливо, не так корисно, але зате як смачно! Але возитися

Сьогодні ми готуємо дуже багате, яскраве, ситна страва для справжніх шанувальників м'яса. В ньому буде не тільки баранина, то і величезна кількість зелені, овочів і

З кожним роком лагман не тільки не втрачає своєї популярності, але й постійно її набирає. Навчитися його готувати хочуть все більше людей – і це не дивно. Дотримуючись наших

Чим порадувати себе в спеку, як не холодним супом, який дуже легко і швидко готується. Одним з таких супів є холодник з буряка, який іноді ще називають холодним борщем. Він і в

При пошуку чергового смачного десерту до чаю не варто випускати такі ласощі, як пиріг з вишнею. Ця випічка буде відмінним доповненням до будь-яких напоїв – до чаю, соку, кави,

Часом хочеться замінити звичні страви з використанням м'ясних продуктів на щось більш цікаве. В такому випадку буде як не можна до речі червона квасоля. Вона чудово

Дуже красивий і апетитний салат ми сьогодні готуємо. Він складається з простих інгредієнтів, які знайомі кожному з нас. Це буде смачно, ситно і незабутньо! Класичний

Бозбаш – дуже ситний суп, який на Кавказі варять, в основному, з баранини. В наших рецептах ми замінили баранину яловичиною. Візьміть хороший шматок м'яса, тоді за смаком

Простий у виконанні, але дуже ефектний торт «Їжа богів», ймовірно, був створений саме для того, щоб ви могли радувати гостей і близьких його божественним смаком і незрівнянним

Чехи дійсно вміють готувати м'ясо. Роблять вони це оригінально, смачно, подають незмінно з пивом і овочами. М'ясо по-чеськи зазвичай злегка гострий, з спецій обов'язково

Ви колись бачили, як одну червону рибу можна перетворити в іншу? Якщо ні, то залишайтеся з нами, щоб дізнатися, як це зробити і згодом спробувати зробити це самостійно. Як

Борщ – це вид холодної літнього супу. Базовими умовами для даного першого страви виступають: буряк в сирому, запеченому або відвареному вигляді; свіжа рубана зелень.

Зазвичай суп з шпинату готують у літній період, коли немає недоліку в зелені. Але, незважаючи на це, його можна робити і в зимовий період, досить просто заморозити шпинат на

Кожна починаюча господиня в буквальному сенсі просто мріє навчитися не тільки правильно ліпити пельмені, але й смачно готувати. Пельмені в мультиварці є самим простим

Серед численних страв на святковому столі не останнє місце займають салати. Їх численність і різні варіації дозволяють кожній господині вибрати те, що по душі. А добре

Як відомо, мультиварка є відмінним пристосуванням для приготування корисних і соковитих страв, будь то каша, суп або ж випічка. Сьогодні розглянемо етапи і способи

Це не салат, а суцільне здоров'я в одному блюді! Купа овочів, які віддадуть вам всю свою користь. Хіба це не варто спробувати? Обов'язково приготуйте собі один з нижче наведених

Щі — перше блюдо, яке дуже популярно в нашій країні. Існує багато різних способів приготувати цей суп: на свинячої кістки або на дієтичної курочці, на квашеній капусті або з

М'ясо люблять практично всі, адже це дуже ситний і досить корисний продукт. Але адже його смак залежить багато в чому від того, як його приготувати. Для того, щоб воно було

В 2019-му на нас чекає рік Жовтого Земляного Свині. Святковий стіл повинен бути щедрим і багатим. Основні страви готуємо з риби, м'яса птиці, яловичини, баранини. Ніяких страв

Солоні огірки на столах з'явилися тільки з-за того, що смак новопривезенного закордонного овоча здався російському мужику (а, може, і боярину) надто невиразним, «ніяким».

Рідко хто готує вдома таку випічку. Найчастіше перевага віддається тістечок, пиріжків, булочкам і тортів. Але якщо ви хоча б раз приготуєте будинку калачі, то захочете

Свинина насичує організм людини вітамінами групи B, білком, магнієм, фосфором. Смачне м'ясо дуже калорійне, тому зловживати ним не варто. Пропонуємо 5 цікавих рецептів

На порядку денному – поповнення знань в кулінарній сфері. Сьогодні дізнаємося, що з себе представляє риба, білорибиця. У продажу її частіше можна зустріти заморожену

Будь-яка томатна паста, створена в домашніх умовах, буде набагато краще покупної з кількох причин: натуральність продуктів; впевненість у смакових якостях, їх корекція

З приводу походження цього салату існує безліч теорій і припущень. Хтось вважає його батьківщиною Сибір, а хтось більш далекі східні країни – Китай, В'єтнам або Корею. Останнє

Можливо, що ви ніколи раніше не пробували такий суп. В оригіналі він готується на баранячому бульйоні, що робить його неймовірно насиченим, незвичайним і ситним. Спробуємо?

У цьому році новорічний стіл не обійдеться без м'яса, риби та птиці. Що ж краще підійде в якості гарячого на стіл для святкування Нового 2018 року? Експериментувати можна

Одне з найбільш затребуваних дієтичних видів м'яса – це яловичина. Люди, що стежать за правильністю харчування, неодмінно включають його в своє меню. М'ясо корови містить

Прості й одноманітні салати вже багатьом набридли, з цієї причини господині шукають нові та оригінальні закуски. Для цього вони вдаються до різних способів, проявляють

Обсмажене мариноване м'ясо на багатті — що може бути смачніше і ароматні? Існує безліч рецептів шашлику і в кожних країнах його готують по-своєму. Спробуйте приготувати це

Хашлама – кавказьке блюдо. Це варене ціле м'ясо, яке тушкується разом з овочами. Переважно для нього використовується баранина. Після приготування воно виходить дуже

Свинина по-степовому – це відбивні зі свинячого м'яса, прожарені або запечені в картопляному клярі. На даний момент важко пояснити, який зв'язок між цією стравою і жителями

Традиційне блюдо слов'янської кухні — щі. Суп відноситься до вегетаріанським стравам, тому в його складі завжди багато овочів. Бульйон здавна готували овочевий або грибний.

Багато хто чомусь не дуже сильно люблять баклажани, а даремно. З цього овоча можна приготувати різні смачні страви, які можна використовувати для повсякденного і святкового

«Французький салат» — звучить багатообіцяюче! Французи, як королі високої кухні, добре розбираються у всіх сферах кулінарії. Салати – не виняток. Вони всі настільки різні,

Зелень – це не просто добавка до салату. Це обов'язковий інгредієнт, без якого багато страви втратять свою соковитість і апетитний зовнішній вигляд. А яка це доза вітамінів!

Літо – пора року, коли є можливість готувати страви зі свіжих овочів хоч кожен день. У цей час можна насолодитися вишуканими, корисними та дуже простими стравами. Та й, крім