Ароматне сливове вино – приємний спосіб пригостити гостей. Готується воно досить просто, за технологією виготовлення схоже з виноградним. Часом навіть легше. І дозріває
		
	М'ясний або пісний суп є густим супом, який має наваристий і ароматний смак. Незважаючи на додавання малосольних огірків, смак супу має м'який солодкуватий присмак. Різні
		
	У вас в надрах холодильника загубився і вистояв практично до закінчення терміну придатності кефір. Що з ним робити? Не викидати, з нього можна спекти смачні домашні кексики,
		
	Всі продукти, які використовуються в ній, повинні бути свіжими. Картоплю треба добре розварити, нарізати кубиками або часточками, огірки і редиску нашаткувати кубиками або
		
	Мало хто може встояти перед пиріжками з начинкою з рису і яйця. Але навіщо розмінюватися на дрібниці, якщо можна відразу приготувати пиріг, яким можна буде почастувати всіх
		
	Біляші – це м'ясні пиріжки родом з Казані. Зазвичай їх смажать в сотейнику з використанням соняшникової олії і начиняють кількома видами фаршу, але існують варіанти
		
	Пад Тай – це назва кількох видів традиційних для тайської кухні страв, які об'єднує спосіб приготування локшини: її обсмажують в глибокій сковороді зі спеціальним соусом.
		
	Страви, приготовані з м'яса, воліють більшість жителів планети. Це і не дивно, адже вони шалено смачні і дуже корисні. Вживання такої їжі дозволяє організму отримати
		
	Малоймовірно, що серед вас є ті, хто не любить солодке. Інакше навіщо ви тут? Саме тому ми підготували для вас кілька простих рецептів смачних тортів. Вони прості тим, що не
		
	Макаронна запіканка – просте у приготуванні, але водночас вишукане блюдо, яке підійде до будь-якого столу і сподобається як дорослим, так і дітям. Мультиварка ж зробить
		
	Страви з яєць традиційно куховарять, щоб поснідати. Підставою цього є калорійність даного інгредієнта, високий вміст вітамінів і швидкість виготовлення. Для поліпшення
		
	Пропонуємо вам спробувати прості варіанти домашнього печива. Всі вони будуть з начинкою з м'якого сиру. Підсумковий результат зведе з розуму. Традиційне печиво з сирною
		
	Багато хто задається питанням: чим незбиране молоко відрізняється від топленого, і як його приготувати в домашніх умовах? Це страва, що існує тільки в російській,
		
	Комусь шніцель нагадує відбивну, а комусь- стейк, але насправді він не відноситься ні до однієї групи, ні до іншої. Звичайно, можна приготувати його в клярі або просто на грилі,
		
	Якщо ви ніколи не пробували лазанью, то ось прямо зараз ви просто зобов'язані взятися за готування. Це неймовірно яскраве блюдо, смачне і таке незабутнє! У нього неможливо не
		
	Запашний яблучний пиріг всім, напевно, пам'ятаємо з дитинства, як улюблений бабусин подарунок. А зараз ми можемо швидко спекти такий же смачний пиріг в сучасній мультиварці,
		
	Ще в ранньому дитинстві кожна дитина любила отримувати на сніданок або полуденок пишні сирники. Цей десерт визнаний дуже популярним не тільки у дітей, але і у дорослих.
		
	Консерви з квасолі повинні бути присутніми у всіх холодильниках. З них можливе приготування всіляких поживних, швидких і смачних страв. До них відносяться і супи. Якщо їх
		
	Всі звикли млинці фарширувати різними компонентами, включаючи куряче м'ясо. Але ж можна зробити і навпаки, а саме нафарширувати курку млинцями. Звичайно, для того щоб
		
	Продукт з лаконічною назвою «нут» можна зустріти і під іншими іменами: баранячий горох, турецький горох. Що ж це насправді, чи безпечно вживання нуту, а якщо корисно, то чим, як
		
	Напередодні урочистого заходу зазвичай ми ламаємо голову над тим, який же торт спекти і, найголовніше, як викроїти час на його приготування. Адже ця процедура досить складна і
		
	Головною відмінністю приготованого м'яса птиці від інших м'ясних продуктів є наявність чудовою, рум'яної і хрусткої скориночки. Найбільш апетитними, ласими, поживними
		
	Чізкейк «Нью-Йорк» неймовірно смачний та ніжний десерт, який відмінно підходить для подачі до чаю та інших солодких напоїв. Основне правило приготування цих ласощів полягає
		
	Вперше з дерунами європейські країни познайомилися в 30-х роках XIX століття, коли в книзі відомого польського кулінара Я. Шытлера був опублікований їх рецепт. З тих пір це
		
	Млинці доречні завжди: і на свято Масляної, і взимку, і влітку. Варто один раз навчитися готувати млинцеве тісто без грудочок, і у вас в руках опиниться нескінченну кількість
		
	Ніхто не стане сперечатися, що брусниця – важливе джерело десятка вітамінів і елементів для організму людини. Але мало кому подобається їсти її в свіжому вигляді з-за
		
	У більшості країн салат Айсберг сьогодні користується досить великою популярністю і це цілком зрозуміло. По-перше, рослина може зберігатися досить тривалий час,
		
	Будь-яке блюдо з тріски дуже корисно з чудових властивостей цієї рибки. Крім невисокої ціни, вона володіє безліччю достоїнств, чому її потрібно включити в свій раціон. Тріска
		
	Гуляш з яловичого м'яса багатьом знайомий ще з дитинства. Це ситне блюдо з прекрасним ароматом, який підходить до будь гарнірів. Яловичина після приготування виходить
		
	Все більше господинь вдосконалюють свої вміння в мистецтві кулінарії і готують улюблені страви не тільки в духовій шафі або на плиті, але і в мультиварці. При цьому, у багатьох
		
	Курка сама по собі смачний продукт, особливо в салатах. Ну а різні добавки у вигляді чорносливу і ядер волоських горіхів роблять ніжне куряче м'ясо ще краще і апетитніше. У цій
		
	Вареники – це найчастіше з картопляним пюре або грибами. Але якщо хочеться чогось солодкого, то сьогодні ви за адресою. Ми готуємо солодкі ліниві вареники з манної крупи і сиру.
		
	Лимонний пиріг – це класична випічка, яка підходить на всі випадки життя. Якщо до вас раптом вирішили прийти гості або ви хочете порадувати близьких смачним десертом, то рецепт
		
	Готуючи різноманітні м'ясні страви, багато господинь незаслужено обділяють увагою таку страву, як піджарка з яловичини. Помилково вважаючи, що готуючи таким методом
		
	Варення з пелюсток – це просте у приготуванні ласощі, яке володіє великою кількістю корисних компонентів. В процесі приготування можна використовувати різні додаткові
		
	Сьогодні ми будемо готувати найпростіші сирники. Всі вони вийдуть ніжними, легкими, повітряними і при цьому дуже поживними! Пропонуємо рецепти прості, так що ви точно
		
	Набридли м'ясні, овочеві пироги і навіть солодка випічка? Тоді у нас є для вас щось нове і шалено смачне! Спробуйте приготувати разом з нами ситний рибний пиріг, який зводить з
		
	Все частіше більшість господинь віддають перевагу тушкованої капусти. І це не дивно! Капуста добре поєднується з будь-яким м'ясом, овочами, спеціями: страва виходить
		
	Пропонуємо вам відкрити для себе новий смак морозива, у складі якого традиційний йогурт, жирністю не більше 3 відсотків. Кількість цукру залежить від вибраного рецепту.
		
	Популярність домашніх виробів з листкового тіста постійно зростає. На такій основі виготовляють не тільки солодкі булочки, але і інші частування, у тому числі піцу. Як
		
	Буряк у нас якось прийнято використовувати тільки для борщу, вінегрету і салату «Оселедець під шубою», хоча це прекрасний самостійний продукт, з якого можна зробити чимало
		
	Так як сир є смачним джерелом кальцію і білка, лікарі рекомендують включати продукт в наш щоденний раціон. Але ось діти особливо не шанують корисний продукт. Що робити, адже
		
	Салати з щавлю можуть бути як легким, так і калорійними. Доповнюватися можуть найрізноманітнішими інгредієнтами: яйцями, помідорами, іншою зеленню у вигляді салатів
		
	Абрикоси люблять абсолютно все і в будь-якому вигляді. З появою перших стиглих плодів влітку багато намагаються насамперед наїстися їх досхочу, а воно й зрозуміло, смак цього
		
	Хочеться здивувати гостей шоколадом домашнього виробництва, але не знаєте правильного рецепту? Пропонуємо вам приготувати цей десерт з різними смаками за перевіреними
		
	Цей пиріг можна спокійно назвати заливним, так як він відноситься до розряду тих, де компоненти просто перемішуються і потім заливаються в форму. Серед наших рецептів в
		
	Лисички – це неймовірно смачні і корисні гриби. Кожен грибник може з упевненістю сказати, що цей природний скарб володіє високою цінністю. Ці гриби ніколи не бувають
		
	Макаронні вироби равіолі є одним з варіантів пасти і належать до традиційної кухні Італії, батьківщини спагетті і піци. Їх готують із щільного, тонко розкачаного тіста і самих
		
	Обсмажені до золотистої скоринки картопляні коржі по-білоруськи – чаклуни. Їх готують з різними начинками – зі свининою, куркою, яловичиною. Білоруські чаклуни зі свининою
		