
Фаршировані яйця – закуска, яка зустрічається дуже часто на святкових столах багатьох людей. Готувати цю страву легко і просто, а експериментуючи з начинками, можна отримати

Іноді так хочеться урізноманітнити своє меню і приготувати щось оригінальне, смачне, але при цьому, щоб на приготування пішло не надто багато часу. Для того щоб

Квасоля і гриби всім відомі своєю високою поживністю. Адже якщо ці два компоненти поєднати в салаті, то вийде відмінна закуска, яка зможе доповнити будь-основне блюдо. Салати

У наш час мало хто подає на стіл традиційні страви, що вимагають тривалої або складної обробки, обробки й готування продуктів, вважаючи за краще купити готовий холодець,

Крабові палички – вдала альтернатива дорогій рибі. До того ж, багато видів японських риб і зовсім не продаються в місцевих супермаркетах, а порадувати себе смачним хочеться.

Дивно, як швидко і міцно суші увійшли в наше життя. Зараз неможливо уявити собі ні один великий місто без суші-бару. Така популярність продукту призвела до того, що все частіше

Тарталетки з червоною рибою мають безліч різних варіантів приготування. Все залежить від загального складу інгредієнтів, які можуть включати в себе сирний сир, креветки,

Коли набридли бутерброди з ковбасою та сиром, настав час проявити фантазію! Наші рецепти в цьому допоможуть, адже вони дійсно оригінальні, цікаві і дуже апетитні. Для початку

Така закуска готується до жаху швидко! Це смачно, дуже соковито з-за томатів, ароматно через сиру і пікантно через часнику. Спробуйте обов'язково, це смакота! Домашня

Всім відомо, що боби – це корисно і дуже ситно! Саме тому цей продукт сьогодні буде основою наших салатів. І щоб сильно не напружуватися, ми будемо використовувати консерви.

Багато людей люблять балувати себе сушками з фаршем. В їх приготуванні немає нічого складного, потрібно лише бажання і трохи часу. Вони виходять смачними, ароматними , а діти з

Ті чіпси, які продаються в багатьох магазинах, вважаються шкідливими та їх небажано їсти у великій кількості. Але якщо є бажання, то їх можна робити самостійно. Тим більше для

Якщо набридло возитися з тарілками при готуванні улюбленого холодцю, на допомогу прийдуть... пляшки! Так-так, саме з їх допомогою можна вдихнути в блюдо нове життя. Тут

Отримані в результаті консервації жирні і ніжні сардини – ідеальний продукт для салатів. Процес готування риби виглядає так: в день улову сардина доставляється на консервний

Хто не любить шаурму? У Пітері, звичайно, люблять шаверму, але суть від цього не змінюється. Це блюдо, яке прийшло зі Сходу, стало у нас вже мало не національним і одним з

В радянські часи холодець був незамінною закускою на святковому столі. Сьогодні його швидше віднесуть до повсякденного страви. Втім, відповідним чином оформлений, він

Овочеві салати – ідеальні страви на кожен день. Їх можна їсти хоч з ранку до ночі, з правильним складом інгредієнтів і заправки поправитися просто неможливо, а наситити

Оригінальна і дуже проста закуска, яка готується за лічені хвилини. Її дуже зручно їсти, а варіантів для цікавої презентації може бути величезна кількість! Смаковий бум:

Якщо ви любите рибу, але бажано в готовому вигляді, ви за адресою. Сьогодні будемо готувати велику різноманітність закусок з додаванням оселедця. Це смачно, ситно і так

Страви японської кухні прийнято вважати делікатесами, за приготування яких ризикне взятися не кожна господиня. І зовсім дарма! Смачні, надзвичайно прості рецепти стануть

Приготування салатів з квасолі і сухариків — дуже швидкий і простий процес, для якого не потрібно великих знань і умінь. Головне в цій справі — мати хорошу фантазію, тому що

У швидкому ритмі сучасного життя багато хто з нас частенько перекушують «на бігу». Це не дивно. Потрібно так багато всього встигнути і при цьому бути завжди у формі. Тому так

Якщо любите смачно і ситно поїсти, то ви за адресою. Прямо зараз ми будемо готувати салати з відварною картоплею, а це значить, що вони будуть поживними, насиченими і неймовірно

Сир має нейтральний смак, тому бутерброди з нього можуть бути будь-якими. Добавки вибирайте на свій смак – редис, в'ялені томати, варені яйця, риба, зелень, цибулю і часник.

Приготувати смачний і корисний салат з простих продуктів – завдання, з яким впорається не кожна господиня. Але при сильному бажанні і фантазії, можна завжди здивувати своїх

Іноді хочеться приготувати незвичайний салат, який здивує всіх рідних своїм виглядом і смаком. І ось, переглядаючи нові рецепти, багато хто не помічають делікатесні і дуже

Якщо ви ніколи не їли такий салат перш, обов'язково спробуйте прямо зараз. Він складається з простих інгредієнтів, але в підсумку виходить дуже незвичайним! Однозначно

Дивно, як вітчизняна кухня швидко адаптується і звикає до всього нового. Італійські і французькі страви вже давно нами перероблені, тепер прийшла черга японських. Роли з

Баклажани по-вірменськи смажать, запікають, готують на вугіллі. Часник, кінза, базилік, волоські горіхи – найкращі напарники баклажана. Вони роблять його цікавим і що

Огірки – це звичні овочі, які ми любимо додавати в різні страви, особливо в салати. У літній період ми в основному використовуємо для готування свіжі овочі, а як бути в зимовий

Старий всій відомий рецепт салату «Оселедець під шубою» можна перетворити та здивувати своїх гостей. При цьому смакові якості ніяким чином не змінюються. Класичний рецепт

Взимку людині необхідно підтримувати організм вітамінами. Регулярне вживання овочів і фруктів допоможуть зміцнити імунну систему, додадуть сил і бадьорості на весь день.

Адигейський сир має дуже м'яким, трохи кислуватим вершковим присмаком. На відміну від подібних йому бринзи і фети, його смак не так нав'язливий і менш солоний. Цей сир з'явився

Його величність салат – частий гість на столах усіх російських сімей. Це блюдо готують не лише на свята. Часто воно зустрічається у повсякденному меню. Рецептів цієї страви

Для салатів з скумбрії добре підійде консервована, копчена і варена риба. Пропонуємо розглянути рецепти, які ви оціните по достоїнству. Салат «Цікавий» з консервованої

Коли починається весна, хочеться, нарешті, спробувати перші смачні овочі. Редиска – одна з найулюбленіших рослин, що першим потрапляє на стіл після довгої зими і радує своїм

Для початку, давайте розберемося, що собою являє дайкон? Дайкон – це біла редька, родом з Японії. Її головною відмінністю від нашої редьки або ж редиски є те, що в складі відсутні

Червона риба — це вся риба, що входить в сімейство лососевих, що має червоне м'ясо. Вона дуже корисна для організму, в ній міститься високий рівень вітамінів і мінералів. У наших

Здається, що може бути простіше, вірно? Але прочитайте хоча б одним оком наші рецепти. Це настільки смачно, що слина виділяється відразу ж. Не пошкодуйте трохи вашого часу,

З креветок можна готувати не тільки смачні другі страви, але і різні салати, які будуть відрізнятися легкістю, вишуканим смаком. Помідори додадуть їм соковитість, м'якість.

Спочатку може здатися, що молдавські мітітеї – це досить складне в приготуванні блюдо. Але якщо як слід розібратися, то ви зможете переконатися, що це зовсім не так. Простота їх

Хто-хто, а кабачок багатьма господинями аж ніяк не вважається салатним овочем, що все-таки відбувається даремно. Багато дуже смачних і корисних салатів можна приготувати з

Гурмани, які віддають перевагу морепродуктам, повинні знати, наскільки смачною може бути ікра сазана і наскільки широко її застосування в різних стравах. А ще, вона надає

Гамбургери, що прийшли до нас з Америки, цілком органічно вписалися в нашу кулінарію. Їх стали готувати так само часто, як пиріжки, біляші або млинці. Спосіб приготування

Салат з курячого філе і ананасів – це незвичайна закуска, яка виходить ну просто відмінною. І не варто думати, що ананаси зіпсують його своїм солодким смаком, навпаки, вони

Простий і дуже швидкий варіант повсякденного салату. Варіння яєць — це «складне», що буде в наших рецептах. А так як з цим впорається кожен з вас, можете пробувати прямо зараз.

Свою назву такий салат отримав неспроста, адже за складом він навряд чи підійде людям на дієті, однак, варто тільки спробувати, і зупинитися вже неможливо. Кулінарії відомо

Це блюдо з'явилося ще в далекому xvi столітті, але тоді воно вважалося делікатесом, який не був доступний простим смертним. У двадцятому столітті ситуація змінилася, і вже

Томати – незамінні овочі на кухні, особливо сезонні плоди, які відрізняються приємним ароматом і насиченим смаком. Використання помідор в кулінарії воістину обширно: